<!--@Item.ImageAltText-->

Data governance med speciale i PIM-systemer

Teknologi | Processer | Produktdata | Mennesker

Datastyring og processer

Datastyring og processer

PicoPublish’ konsulenter er eksperter inden for data- og processtyring (Data Governance) med speciale i produktdatastyring (PIM). Datastyring omfatter de mennesker, arbejdsprocesser og IT-systemer der kræves for optimal håndtering af en virksomheds produktdata på tværs af medarbejdere, afdelinger og markeder.

Teknologi

PicoPublish leverer PIM løsninger, herunder PIM systemerne inRiver og Perfion, samt egne udviklede moduler til understøttelse af jeres Data Governance strategi. Vi ser teknologien som et værktøj, der ikke kan stå alene.  Det er mindst lige så vigtigt at inkludere ændringer af processer og tage højde for, hvilken indflydelse teknologien har på de mennesker, der påvirkes af den.

 

Et PIM system er placeret centralt i organisationen og er omdrejningspunktet i enhver kommunikation i en hvilken som helst kanal (web, print, E-commerce, e-mail marketing, etc.). Vores PIM løsninger er 100 % standard og har åbent API. Dermed er der mulighed for, at andre kilder kan levere data i PIM systemet automatisk. PicoPublish er eksperter inden for integrationer og kan få jeres IT-miljø til at spille sammen. 

 

Processer

Det er en del af vores målsætning at automatisere så mange processer og dataudvekslinger som muligt, så I kan bruge jeres tid på værdiskabende aktiviteter. Vi hjælper med at fastlægge den helt rigtige Data Governance strategi, som passer til lige netop jeres virksomhed. Sammen med jer udvikler vi en strategi for, hvem der er ansvarlig for forskellige dele eller aspekter af dataene - herunder datakvalitet, tilgængelighed, konsistens, fuldstændighed og løbende opdatering.

 

Sammen opsætter vi procedurer for, hvordan data skal bruges internt, og hvordan data bliver eksponeret i kanalen eksternt. I PIM systemet visualiseres, hvorvidt det enkelte produkt er klar til at blive publiseret i kanalen med alle nødvendige billeder, tekster, specifikationer, prissætning, osv. Der stilles større krav til automatisering af dataudveksling med fx leverandører, så de kan bidrage til berigelsen af jeres produktdata.

 

Data

Data

Med data mener vi alle de informationer vedrørende produktet: Teknisk specifikation, vejledning, beskrivelse, billeder, video, priser, oversættelser, osv.

 

Med et PIM system struktureres jeres produktdata centralt i organisationen, og I vil opnå én kilde til alle data (Single Source of Truth). Hos PicoPublish er hvert projekt gennemtænkt i mindste detalje, så vi i sidste ende benytter de rette datakilder til den rette type data.

Mennesker

Hos PICOPUBLISH har vi en målsætning, som ligger dybt i vores DNA, om at kunne rådgive og udfordre vores kunders tankegang. Vi slipper jer ikke før PIM løsningen er forankret i jeres virksomhed i alle relevante afdelinger. Undervisning er en fast del af vores projekter og målrettet til jeres specifikke behov og de roller, som skal udføre arbejdet i PIM fx marketing og salg.

Vi er stolte over at supportere store danske og internationale virksomheder, hvor vi i et tillidsfuldt samarbejde hjælper dem med at vækste og nå deres målsætning.

 

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo

 

Referencer

Vi har leveret PIM løsninger til et bredt udsnit af danske og internationele virksomheder inden for forskellige brancher. Men fælles for dem alle er, at de har mange produkter og produktdata og ofte på flere forskellige sprog.

Se alle referencer
Merrild Lavazza
Louis Poulsen
HPSchou
Bauhaus
Rockfon
Kvik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev