Kom hurtigt og billigt i gang med PIM med Dynamicweb All-In-One Platform

Kom hurtigt og billigt i gang med PIM med Dynamicweb All-In-One Platform

Bestil gratis demo

Dynamicweb PIM er en del af Dynamicweb’s All-In-One platform.

 

Det er et PIM system, der er billigt og hurtigt at komme i gang med. Skal du have nyt website/webshop og samtidig ønsker PIM, kan du gøre brug af både PIM og E-com i Dynamicweb og dermed opnå synergien ved at have begge dele integreret i samme løsning. Og du reducerer samtidig antallet af applikationer og integrationer og slipper for unødvendig kompleksitet.

Datastyring og processer

Med Dynamicweb PIM kan du i ét system samle alle processer vedrørende berigelse, centralisering, distribution og websalg af produkter. Du kan håndtere dine produktdata fra dit CMS.

 

Berigelse: Produkterne beriges i PIM af din virksomheds medarbejdere, fx marketing og salg, og suppler med produktdata fra ERP, eksterne datakilder og tredje-parts-systemer. Dynamicweb PIM er bygget på Microsoft teknologi og har et åbent API. Du kan også importere produktdata med Excel.

 

Centralisering i All-In-One platform: Dynamicweb giver dig én kilde til alle produktinformationer, og der findes kun én version af hvert produkt (Single Source of Truth). Læs mere om funktionaliteten i Dynamicweb PIM her 

 

Distribution: Dynamicweb PIM giver dig mulighed for at strukturere dine produkter og administrere sprog, valuta og de kanaler, som et produkt skal fremgå i. Sprog- og produktfelter kan eksporteres til Excel regneark, som kan deles med oversættelsesbureauer. Du kan levere produkt data feeds til partnere, markedspladser og kataloger.

Undervisning og support

Som en fast del af overgangen til PIM inviterer vi dig og dine kollegaer til undervisning. Og opstår der behov for hjælp efter implementeringen, så sidder vores support klar til at hjælpe dig.   

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo

 

Referencer

Følgende virksomheder er allerede nu Dynamicweb PIM kunder hos PicoPublish

Se alle referencer
Lego Wear
Larsen Strings
Scangrip