Vi er specialister i EasyCatalog og supporterer fra vores hovedkontor i Silkeborg

Vi er specialister i EasyCatalog og supporterer fra vores hovedkontor i Silkeborg

Bestil gratis demo

Hvad er EasyCatalog?

EasyCatalog, der udvikles af softwarefirmaet 65Bit Software, er et udvidelsesmodul til InDesign. 

Via EasyCatalog kan produktdata (som f.eks.: tekster, billeder, links, streg- eller QR-koder) overføres fra en datakilde som f.eks. et PIM system og direkte ind i en template i InDesign. 


Grafikeren får stadig det fulde ansvar for opsætning og design, men slipper for at skulle involveres i tidskrævende korrekturgange på grund af fejl i data. Via EasyCatalog får grafikeren et panel i InDesign, hvor produktdata ligger, og er der ændringer til et produkt, kan grafikeren med få klik opdatere produktet i InDesign.

 

EasyCatalog sikrer, at dine publikationer altid er opdateret med de nyeste data (tekster, billeder og links), og laver du publikationer i InDesign på flere sprog, så kan disse publikationer også autogenereres via EasyCatalog.

 

PicoPublish er eksperter i PIM og EasyCatalog og har stor erfaring i autogenerering af: kataloger, prislister, produktblade, labels samt alle andre former for produktprint.

 

En EasyCatalog løsning fra PicoPublish sikrer at:

  • alle data er klar til print inden du starter
  • alle data er korrekte fra start
  • data genbruges effektivt
  • generering af publikationer sker automatisk
  • eventuel opdatering af data i publikationen sker automatisk

Rationalisér processerne om dine tryksager med mere end 60%

Er jeres marketingafdeling også fuldstændig lagt ned, når der skal produceres kataloger og prislister?  Lange korrekturgange og manglende overblik er nogle af de udfordringer marketing oplever, når der skal produceres publiseringer og tryksager på flere hundrede sider. Billederne kommer fra en fotograf, priser fra salg, oversættelser fra et bureau, tekniske specifikationer fra producenten, osv.

​Køb af EasyCatalog licens

PicoPublish er partner hos 65Bit/EasyCatalog og du kan således købe din EasyCatalog software gennem os.

Er du i tvivl om hvilke licenser, og ikke mindst add-on-moduler, du skal bruge for at få den rigtige løsning, så ring til PicoPublish, vi hjælper gerne.

 

EasyCatalog support

Hvis du får et EasyCatalog problem kan du hurtigt få support til EasyCatalog gennem en af vores EasyCatalog konsulenter.

Alle vores PIM kunder kan, via vores website, få online support til alle spørgsmål vedr. EasyCatalog. 

EasyCatalog kursus, uddannelse og undervisning

Mangler du et kursus i EasyCatalog, så ring til PicoPublish. Uanset hvilket EasyCatalog niveau du er på, så kan PicoPublish hjælpe dig videre.

 

Vi underviser i alle niveauer af EasyCatalog, fra begynder og basisfunktionalitet til ekspertniveau.

 

Har du brug for introduktion til specifikke EasyCatalog moduler, så kan vi også hjælpe med det. 

Dette kunne f.eks. være:

  • Pagination Module for EasyCatalog
  • ODBC Database Connection for EasyCatalog
  • Scripting Module for EasyCatalog

Vores EasyCatalog for InDesign undervisning afregnes til fast pris/pr. dag (max antal deltagere pr. session er 10 deltagere)

PIM & EasyCatalog

Et stort rationale opnås når EasyCatalog løsningen sættes sammen med et PIM system. EasyCatalog fungerer således perfekt sammen med: InRiver, Perfion samt PIM fra Dynamicweb. I PIM Systemet centraliseres alle data til alle publikationer (som f.eks.: kataloger, prislister, produktblade, labels, etc.), hvilket ofte er både: produktdata, hierarki- og strukturdata, links, billeder med mere. PIM Systemet holder således alle data og EasyCatalog kan herefter bruges som "motor" til at flette alle data sammen i InDesign.

 

 

Single Source of Truth

I PIM systemet kan du samle al produktinformation, og der er altid én gældende version af et produkt - også kaldet Single Source of Truth. Med en integration til PIM systemet vil du altid arbejde med seneste version af produkterne i kataloger, prislister og andre publiseringer.

 

Du kan differentiere dine publiseringer på tværs af markeder og sprog med PIM. Du slipper for at lave en opsætning af tryksagen til hvert sprog og marked. Det angiver du med få klik i PIM systemet, og sprog og valuta slår derefter igennem i din tryksag.

Referencer

Vi har leveret PIM løsninger til et bredt udsnit af danske og internationele virksomheder inden for forskellige brancher. Men fælles for dem alle er, at de har mange produkter og produktdata og ofte på flere forskellige sprog.

Se alle referencer
Merrild Lavazza
Louis Poulsen
HPSchou
Bauhaus
Rockfon
Kvik
<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo