Hvilket PIM system søger du?

PIM system

Jeg skal bruge et PIM system

Konkurrencen er benhård på e-handels markedet. Søgemaskinerne gør det meget let for forbrugerne at sammenligne produkter og leverandører. Som e-handels virksomhed handler Product Information Management (PIM) om at tage fuldstændig kontrol over sine produktdata. I dag vinder det mest veldokumenterede produkt. PicoPublish er Nordens førende PIM konsulenthus med 50+ installationer i Danmark og udlandet - og vi tilbyder first level support til alle vores kunder. 

 

Integration

Mine IT systemer skal spille sammen

Hos PicoPublish er vi specialister i integration og sørger for, at jeres tekniske økosystem spiller sammen. Vi kan integrere med en hvilken som helst datakilde, som har et API. Det betyder, at vi kan opsamle produktdata fra andre systemer som fx ERP og eksterne databaser, for at centralisere produktinformation i PIM systemet. Således opnår du ét system, hvor du opbevarer og vedligeholder dine produktinformation.

 

  

Datastyring

Vores processer skal forenkles

Behovet for et PIM system bunder i høj grad også i, at de interne arbejdsprocesser ikke fungerer optimalt - herunder vedligehold af webshop og kataloger. PicoPublish’ konsulenter er eksperter i datastyring og kan rådgive dig i brugen af din PIM løsningen, så arbejdet med jeres produktdata forenkles. På den måde vil du få frigivet ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter. PicoPublish har desuden udviklet en række PIM moduler, som får endnu mere ud af din PIM løsning. Det er fx PIM Commerce (webshop koncept) og PIMedia (billeddatabase). 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev