PicoPublish er certificeret inRiver partner

PicoPublish er certificeret inRiver partner

Bestil gratis demo

PicoPublish er certificeret inRiver Partner

PIM systemet inRiver

inRiver er et svensk prisvindende PIM system. inRiver strukturerer dine produkter og giver dig fuldstændig kontrol over dem. Med inRiver kan du kunne strømline kundeoplevelsen af dine produkter på tværs af kanaler (website, katalog, osv.), samt understøtte din omnichannel strategi. Med inRiver vil I få frigivet tid til marketing aktiviteter, der booster jeres salg. inRiver egner sig til både B2B og B2C virksomheder. 

Integrationer

Integrationer

inRiver er et cloudbaseret PIM system, så det kan tilgås fra en browser fra en hvilken som helst computer.

inRiver er en 100% standardløsning med et åbent API. Det betyder, at vi kan integrere inRiver med et hvilken som helst system, der har et API, fx dit ERP system.

PicoPubish er eksperter i integration og kan få dit resterende IT-miljø til at spille sammen omkring din PIM løsning. Vi kan integrere inRiver med:

 

  • ERP
  • Webshop og website
  • Datakilder
  • Tryksager

 

Datastyring og processer

inRiver forenkler alle led i processerne omkring berigelse og distribution af produktinformation.

 

Opsamling af data (Supply): Opsamling af produktinformation fra eksterne datakilder og systemer som ERP, samt tredje-parts-systemer. Det kan fx være priser og oversættelser.

 

Berigelse (enrich): Produkterne beriges af marketing med tekniske specifikationer, sælgende produkttekster, billeder, manualer, osv.

 

Planlægning og struktur (plan and release): Med inRiver PIM system kan du strukturere produktinformation og planlægge, hvilke kanaler et produkt skal fremgå i (web, katalog, osv.). Du kan også styre, hvilke priser, valuta og sprog et produkt skal fremgå i i den specifikke kanal.

 

 

Publisering (publish): Du kan publicere dine produkter til en hvilken af dine salgskanaler. Når et produkt er publiceret, er det enkelt at foretage ændringer i det fra inRiver og lade ændringen slå igennem i alle kanaler.

inRiver applikationer

InRiver har en række indbyggede applikationer til at understøtte dit daglige arbejde med produkter. De her applikationer kan vælges til eller fra alt afhængig af, hvad jeres behov er. Applikationerne vil indgå i den samlede inRiver PIM portal, og du skal kun logge ind én gang for at tilgå dem alle. Vores erfarende konsulenter skal nok rådgive jer om mulighederne.

 

Gennemprøvet projektmodel

Vores dygtige konsulenter rådgiver dig i, hvordan PIM kan implementeres i din organisation, således du får størst muligt udbytte. For os er det ikke afgørende, hvilket PIM system du vælger, men at du vælger det system, som matcher dine behov.

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo