PicoPublish kan integrere til en hvilken som helst datakilde, der har et API. Vi tilbyder flere forskellige muligheder for at automatisere import og eksport af produktinformation, når du har et PIM system.

PicoPublish kan integrere til en hvilken som helst datakilde, der har et API. Vi tilbyder flere forskellige muligheder for at automatisere import og eksport af produktinformation, når du har et PIM system.

Bestil gratis demo

Få dine leverandørers produktdata ind i dit PIM system

Bruger I også mange alt for mange ressourcer på at indhente, strukturere og videredistribuere produktinformation?

 

Flere og flere virksomheder kæmper med at kunne stille produktinformation til rådighed for deres kunder i den efterspurgte mængde og kvalitet. Du kan effektivisere din produktberigelse markant ved at anvende dine leverandørers produktinformation, og på den måde imødekomme dine kunders krav.

 

Vi kan importere direkte ind i dit PIM system fra bl.a. Etilize, ByggeBasen og eSeller. Vi har fuldstændig kontrol over, hvilken produktinformation, der skal hentes, og hvor den skal placeres i PIM. Når din leverandør ændrer på produktinformationen i sin database, vil disse ændringer også slå igennem i dit PIM system. Du har dermed altid seneste version af produktet til rådighed.

Distribution af produktinformation til forhandlere og online market places

Sender du lige nu produktinformation på fx e-mail eller via en netværksfolder, ved du, hvilke tunge manuelle processer det indebærer. Som et alternativ kan du styre fra PIM systemet, hvilken produktinformation, modtageren skal have. Du vil opleve en stor tidsbesparelse og færre fejl. Dine forhandlere vil få lettere ved at sælge dine produkter, hvis du stiller den nødvendige mængde produktinformation til rådighed, som slutkunderne skal bruge til at kunne træffe en købsbeslutning.

Sælger du dine produkter på Amazon eller eBay, kan du sende produktinformation fra PIM systemet der til. I PIM angiver du pris og priskode fra ERP, samt i hvilken valuta og sprog, som varen skal fremgå i på Amazon og Ebay.

Referencer

Vi har leveret PIM løsninger til et bredt udsnit af danske og internationele virksomheder inden for forskellige brancher. Men fælles for dem alle er, at de har mange produkter og produktdata og ofte på flere forskellige sprog.

Se alle referencer
Merrild Lavazza
Louis Poulsen
HPSchou
Bauhaus
Rockfon
Kvik
<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo