Rationalisér dine processer omkring publiseringer og tryksager med mere end 60%

Rationalisér dine processer omkring publiseringer og tryksager med mere end 60%

Bestil gratis demo

Optimer jeres interne marketingprocesser

Er jeres marketingafdeling også fuldstændig lagt ned, når der skal produceres kataloger og prislister?  Lange korrekturgange og manglende overblik er nogle af de udfordringer marketing oplever, når der skal produceres publiseringer og tryksager på flere hundrede sider. Billederne kommer fra en fotograf, priser fra salg, oversættelser fra et bureau, tekniske specifikationer fra producenten, osv.

Single Source of Truth

Single Source of Truth

I PIM systemet kan du samle al produktinformation, og der er altid én gældende version af et produkt - også kaldet Single Source of Truth. Med en integration til PIM systemet vil du altid arbejde med seneste version af produkterne i kataloger, prislister og andre publiseringer.

 

Du kan differentiere dine publiseringer på tværs af markeder og sprog med PIM. Du slipper for at lave en opsætning af tryksagen til hvert sprog og marked. Det angiver du med få klik i PIM systemet, og sprog og valuta slår derefter igennem i din tryksag.

Få dine produkter i InDesign med Easy Catalog

Få dine produkter i InDesign med Easy Catalog

Produkter kan føres direkte fra PIM systemet og over i InDesign via et plug-in, EasyCatalog. Grafikeren får stadig det fulde ansvar for opsætning og design, men slipper for at skulle involveres i tidskrævende korrekturgange. Grafikeren får et panel i InDesign, hvor produktdata ligger, og er der ændringer til et produkt, kan grafikeren med få klik opdatere produktet i InDesign.

Vi har stor erfaring med Easy Catalog og integrationen til InDesign

Referencer

Vi har leveret PIM løsninger til et bredt udsnit af danske og internationele virksomheder inden for forskellige brancher. Men fælles for dem alle er, at de har mange produkter og produktdata og ofte på flere forskellige sprog.

Se alle referencer
Merrild Lavazza
Louis Poulsen
HPSchou
Bauhaus
Rockfon
Kvik
<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan effektivisere din grafiske produktion, så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak herom.

 

 

Andreas Tørnes

Market Development Manager

 

T: +45 61730315

E: at@picopublish.com