Tag kontrol over dine produkter på din webshop og website med et PIM system

Tag kontrol over dine produkter på din webshop og website med et PIM system

Book gratis demo

Webshop med sømløs integration til PIM


Skal du også bruge mange penge og tid på at vedligeholde din webløsnings menustruktur, søgefiltre og kategorier med en masse dyr programmering?

 

Med et PIM system kan du flytte produktstyringen ud af din webshop og over i PIM, hvor det er langt hurtigere for dig at opdatere produktet, produkt relationer, menustruktur, kategorier og søgefiltre. Og det endda uden en eneste linje kode.  

 

I og med produkthåndteringen forenkles markant med et PIM system, kan du få frigivet ressourcer til mere værdiskabende initiativer på din webløsning, som branding, online markedsføring og SEO.

 

 

 

Fordele ved at placere din produktstyring i PIM systemet

Fra PIM kan du let styre produktets relationer i webshoppen, som relaterede varer, reservedele, substituerende varer, tilhørende varer og outlet/udsalgsvarer. PIM er desuden langt mere effektivt til at sprog- og markedsdifferentiere produkter end ERP og webshops. 

 

 

Fordele ved at anvende PIM til at vedligeholde din webløsning:

 

  • Masseopdatering af produkter
  • Auto-skalering af billeder
  • Auto-generere SEO tekster til metadata beskrivelse på billeder
  • Berig produkterne med fx produktark og video

Integrationen mellem din webløsning og et PIM system

Vi kan integrere vores PIM systemer med alle webshops med et åbent API. Vores PIM systemer er 100% standard og har et åbent API, der er fleksibelt ift. integrationer. Det vil sige, at vi kan integrere til de mest udbredte webshopløsninger. I PIM systemet kan du tydeligt se om et produkt er klar til at komme på shoppen med de ønskede beskrivelser og specifikationer.

Korrekturgange forkortes markant, da produkterne kun forefindes i én version (Single Source of Truth). Det er altid seneste version af produktdata, der er i webshoppen, da produkterne kommer fra PIM.  Vores kunder oplever dermed en langt hurtigere time-to-market med nye produkter og rettelser.

PIM Commerce - en køreklar webshop til din PIM løsning

PIM Commerce - en køreklar webshop til din PIM løsning

PIM Commerce er en webshop bygget på Dynamicweb, som PicoPublish selv har udviklet. Vi har lavet en køreklar E-commerce platform, som kan direkte integreres med bl.a. PIM. Du har mulighed for at tilpasse designet og produktpræsentationen, så disse matcher dine behov.  Med PIM Commerce kan du hurtigt få din webshop op at køre til færre penge.

 

Læs mere om PIM Commerce her

Referencer

Vi har leveret PIM løsninger til et bredt udsnit af danske og internationele virksomheder inden for forskellige brancher. Men fælles for dem alle er, at de har mange produkter og produktdata og ofte på flere forskellige sprog.

Se alle referencer
Merrild Lavazza
Louis Poulsen
HPSchou
Bauhaus
Rockfon
Kvik
<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

 

Er du i tvivl, om vi kan integrere til jeres webløsning, så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak herom.

 

 

Per Groth

CEO & Owner - PicoPublish

 

T: +45 70 27 05 04

E: pg@picopublish.com