Sotea, JN Data og PicoPublish byder velkommen

Kom med på jobcrawl, og bliver klogere på dine muligheder for at arbejde med it og digitalisering i Silkeborg

Som hjemsted for en lang række stærke it-virksomheder kan Silkeborg sagtens bide skeer med Aarhus, når emnet er "spændende it-arbejdspladser".

Netop dette budskab vil vi hos Sotea, JN Data og PicoPublish gerne præsentere jer - den næste generation af it-profiler - for.

Uanset om du stiler efter en rolle som it-arkitekt, datakonsulent, softwareudvikler eller noget helt fjerde, tilbyder vi jer:

 • En hverdag fyldt med spændende kunder og projekter
 • Mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier
 • Stærke sociale og faglige medarbejderkulturer

Vi håber, at I har lyst til at møde os!

Hvem, hvad, hvornår - dagens program

Torsdag d. 27. april (uge 17) fra kl. 8.00 til kl. 15.30.

 • 08:00 - Afgang fra IT-byen

  Afgang med bus fra Åbogade 34, 8000 Aarhus C. Transport og forplejning på dagen er gratis.
 • 09:00 - Sotea byder velkommen

  Rundtur og oplæg hos Sotea inkl. morgenmad.
 • 11:00 - JN Data byder velkommen

  Rundtur og oplæg hos JN Data inkl. frokost.
 • 13:00 - PicoPublish byder velkommen

  Rundtur og oplæg hos PicoPublish inkl. kage og snacks.
 • 14:30 - Turen går til Aarhus.

  Tak for i dag, og forhåbentligt på gensyn! Forventet ankomst i Aarhus, kl. 15:30.

Tilmeld dig her!

Transport og forplejning på dagen er gratis.
Tilmeld dig it-jobcrawl her

Vi er Sotea

"Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it".

Sotea specialiserer sig i it-outsourcing, -hosting, -support og -sikkerhed. Med kontorer i Silkeborg, København og Upsala (SE), hjælper Sotea virksomheder med at sikre et bundsolidt it-fundament, for deres respektive forretninger.

Med en bred palette af ydelser, følger også en bred skare af specialister, der bruger deres dag på at udvikle deres kompetencer samt kundernes løsninger.

Hos Sotea er enkelthed, åbenhed og dedikation nøgleord. Vi bryster os af, at have højt til loftet, og af at give frihed til alle vores kolleger - fx til at planlægge remote arbejde.

Vi er JN Data

JN Data leverer sikker, compliant og stabil IT-drift og infrastruktur til den finansielle sektor. Vores 850 medarbejdere i Silkeborg, Roskilde og Warszawa hjælper hver eneste dag vores kunder, som er de tre bankcentraler BEC, SDC og Bankdata samt Jyske Bank, Nykredit og Silkeborg Data.

Vores løsninger dækker ca. halvdelen af den finansielle sektor, og betyder eksempelvis, at bankkunder kan overføre penge i mobilbanken. Vi beskæftiger medarbejdere inden for en lang række tekniske områder, når det drejer sig om IT-drift og infrastruktur, og er stolte af at kunne tilbyde jobs inden for blandt andet IT-sikkerhed, cyber defence, systemprogrammering, cloud og databaser.

Det skal være spændende at arbejde hos JN Data, og derfor lægger vi vægt på medarbejderudvikling. Vi har desuden en række medarbejdergoder, som bidrager til, at vores medarbejdere har det godt fysisk og trives socialt.

Vi er PicoPublish

Vi er et konsulenthus i rivende vækst, da efterspørgslen på PIM-løsninger og komplekse digitale platforme er større end nogensinde før.

Fælles for vores kundebase er det, at de alle bygger deres forretninger op omkring at udnytte komplekse data. Uanset om det er mængden af data, integrationer eller processer, der er omdrejningspunktet, bygger vi de løsninger, der gør vores kunder i stand til at skabe værdi med deres data. Vi arbejder bl.a. med React, Swift, Azure, Umbraco, Perfion, inriver og arkitekturer bygget op omkring headless og microservices.

Som medarbejder har du frihed til at planlægge din egen tid, du får del i overskudsdeling og så har vi generelt en flad organisationsstruktur, der giver plads til, at vi kan hjælpe hinanden med at planlægge både arbejde og privatliv.

Tilmeld dig her!

Transport og forplejning på dagen er gratis.
Tilmeld dig it-jobcrawl her