Senior .Net udvikler med arkitekt-drømme


Kan du spille andre gode og levere høj kvalitet i dagligdagen?

Du kommer til at spille en nøglerolle ift. at levere gennemtænkte tekniske løsninger, rådgive kunder både i indsalg og undervejs i projekter, samt sikrer, at vi leverer solide løsninger med udgangspunkt i best practice og kodestandarder. 

Som Senior udvikler hos PicoPublish er du med til at scope, eksekvere og bygge kundespecifikke løsninger med udgangspunkt i komplekse data. Du får et stort ansvar og tilhørende frihed til at arbejde med de nyeste teknologier. Du er kundens tekniske rådgiver på ambitiøse projekter, og vi prioriterer derfor vigtigheden i at arbejde med fremtidens teknologier i en travl hverdag 

Selvstændig og initiativrig .NET-profil til vores team

Vi har masser af nye projekter i pipeline og leder derfor efter en selvstændig, kompetent og erfaren udvikler, der trives med komplekse projekter. Du arbejder ubesværet med både microservice arkitektur og i monolitter mens du sætter dine kompetencer i spil på en bred palette af opgaver. Dine primære opgaver omhandler integrationer, at definere løsningsmodeller, udvikling af .Net moduler og implementering af e-com og headless komponenter. 

Vi tilbyder dig en mulighed for at indgå i et team, der bygger på samarbejde, faglighed, indflydelse, dialog og med masser af udviklingsmuligheder. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, og det skal være sjovt og givende at gå på arbejde. Der kan være travlt i perioder, men det er vigtigt for os, at dit privatliv også har de bedste betingelser for vækst.  

De vigtigste parametre for succes hos PicoPublish er, at du er virkelig dygtig, har holdninger til kvalitet, er løsningsorienteret og har lyst til at arbejde i tværfaglige teams. 

Kompetencer - Det vi ønsker os af vores nye kollega

Du kan genkende dig selv i:

 • Enhver arkitektur har fordele og ulemper – du kan gennemskue de fleste når du sammen med arkitekter og forretningsudviklere skal være med til at vælge retningen for en løsning.  
 • Dine kolleger bruger dig ofte til sparring omkring opgaverne, både helt nede i detaljen, og på mere overordnet plan.  
 • Du implementerer ikke opgaver på samme måde som da du startede i branchen – teknologien flytter sig, og du holder dig opdateret.  
 • Din værktøjskasse er i orden, og du er helt hjemme i C#, databaser og JSON.  
 • Du har arbejdet med at opsætte webløsninger i Azure (eller tilsvarende cloud), gerne automatiseret via DevOps platforme.
 • Du ser helheden i projektet, og forstår at den gode tekniske løsning først er rigtig god når den understøtter forretningens behov.  

Andre værdsatte kompetencer

Du er måske uddannet datalog, software ingeniør eller datamatiker, men det vigtigste er, at du har dokumenteret erfaring med komplekse løsninger.  

Du er ansvarsbevidst og har det samlede projekts succes for øje gennem hele processen. Det falder dig naturligt at indgå i et tæt samarbejde med frontend, data og design og indgår i teamarbejde med et positivt mindset. 

Sådan er det at arbejde hos PicoPublish

Vi er ambitiøse og vi har et meget uformelt miljø sammen med kompetente kolleger. Det er en høj prioritet for os, at ”PicoPublish er et rart sted at være”, hvor der er plads til alle. 

 • Vi er en virksomhed med lidt over 40 ansatte. Det betyder at vi har et tæt, hyggeligt og stabilt miljø, hvor vi kender hinanden. 
 • Vi tror på fleksibilitet i hverdagen og har stor tillid til vores ansatte. 
 • Vi er ambitiøse med stolthed over vores arbejde og ønsket om at levere gode løsninger til vores kunder. 
 • Der er rig mulighed for både faglige udfordringer og personlig udvikling. 
 • I dagligdagen er vi gode til at sparre med hinanden. Derudover sætter vi os sammen en gang om ugen, spiser morgenmad og hvert bord præsenterer skiftevis ugens idé, succes og vidensdeling. 
 • Vi er sammen om at løfte opgaverne, og det betyder, at vi også fejrer vores succeser sammen. Derfor sørger vi for at få gode oplevelser sammen og har en velfungerende personaleforening. Vi har før været til Hede Rytmer koncert i Silkeborg med VIP bar, afholdt strategidage som forlænget weekend i Barcelona, taget på kanotur, osv. 
 • Sundhedsforsikring, 5 feriefridage, pension samt udstyr indgår i lønpakken. 
 • Vi bor i Silkeborg, tæt på motorvejen. 

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt, da jobbet besættes så snart vi har den rette ansøger. Vi gør opmærksom på, at karakteren af vores projekter/kunder forudsætter, at kandidater skal kunne begå sig flydende på dansk (mundtligt og skriftligt).

Ansøg her: Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan Sara Green kontaktes på tlf. 2236 0708.

Vi vil gerne frabede os kontakt fra rekrutteringsbureauer vedr. denne annonce. På forhånd tak!