Umbraco-udvikler til ambitiøst konsulenthus i vækst


Ambitiøst konsulenthus i vækst - kom og vær med

Vil du være med til at løfte ambitionerne, om at skabe de bedst performende digitale løsninger, så er det nu, du skal skrive verdens bedste ansøgning. Du bliver en del af et mindre konsulenthus med store ambitioner, og en flok dedikerede og nørdede kollegaer, der glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Selvstændig og initiativrig Umbraco-profil til vores team

Vi leder efter en selvstændig og struktureret Umbraco-udvikler, der har erfaring fra flere succesfulde Umbraco-projekter. Du er derfor på hjemmebane i Umbraco, og har fokus på, at de redaktører der skal arbejde med løsningen, får en god oplevelse. Samtidig sikrer du, at Umbraco bliver implementeret så både dine frontend- og backend-kolleger får en samlet, velfungerende platform at arbejde med. 

Vi forestiller os, at du arbejder på tværs af vores PIM- og WEB-teams. Dine primære opgaver kredser omkring integrationer, udvikling af produktkonfiguratorer, udvikling af .NET-moduler og implementering af webshops. 

Hvem er vi?

Vi tilbyder dig en mulighed for at indgå i et stærkt team, hvor værdierne for vores samarbejde er åbenhed, indflydelse og dialog. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, og har et uformelt arbejdsmiljø. Det skal være interessant og meningsfuldt at gå på arbejde, og vi gør os derfor umage for at give kunderne den bedste rådgivning, så vores fælles indsats ender med de rigtige løsninger. Der kan være travlt i perioder, men det er vigtigt for os, at dit privatliv også har de bedste betingelser for vækst. 

De vigtigste parametre for succes hos PicoPublish er, at du er dygtig til det du gør, at du har holdninger til kvaliteten af dit arbejde, at du er løsningsorienteret, og at du har lyst til at arbejde i tværfaglige teams.

Kompetencer - Det vi ønsker os af vores nye kollega

Du kan genkende dig selv i:

 • Erfaring med Umbraco, gerne både klassisk Umbraco, Umbraco Cloud og Heartcore
 • Erfaring med ASP.NET/MVC og C#
 • Erfaring med SQL til databehandling
 • Lyst til at arbejde med integrationer
 • Trives med både nyudvikling og support af eksisterende løsninger
 • Forståelse for protokoller til kommunikation mellem systemer, arkitektur, infrastruktur, MS SQL Database Server og IIS og databaser
 • Kendskab til gængse dataformater som XML og Json.

Andre værdsatte kompetencer

Du behøver ikke at have været 10 år på arbejdsmarkedet, men du har praktisk erfaring med udvikling og integrationer.

Du er måske uddannet systemintegrator, datamatiker eller datalog. Det vigtigste er, at du har dokumenteret erfaring med komplekse løsninger. Du er ansvarsbevidst, og har projektets succes for øje gennem hele processen. Det falder dig naturligt at indgå i et tæt samarbejde med frontend, data og design og du har vigtigst af alt et positivt mindset.

Sådan er det at arbejde hos PicoPublish

Vi er ambitiøse, og vi har et meget uformelt miljø. Det er en høj prioritet for os, at ”PicoPublish er et rart sted at være”, hvor der er plads til alle.

 • Vi er en virksomhed med lidt over 40 ansatte. Det betyder, at vi har et tæt, hyggeligt og stabilt miljø, hvor vi kender hinanden
 • Vi er ambitiøse med stolthed over vores arbejde og ønsket om at levere gode løsninger til vores kunder
 • Der er rig mulighed for både faglige udfordringer og personlig udvikling
 • I dagligdagen er vi gode til at sparre med hinanden. Derudover sætter vi os sammen en gang om ugen, spiser morgenmad og hvert bord præsenterer skiftevis ugens idé, succes og vidensdeling
 • Vi er sammen om at løfte opgaverne, og det betyder, at vi også fejrer vores succeser sammen. Derfor sørger vi for at få gode oplevelser sammen, og har en velfungerende personaleforening. Vi har før været til Hede Rytmer koncert i Silkeborg med VIP-bar, afholdt strategidage som forlænget weekend i Barcelona, taget på kanotur, osv.
 • Sundhedsforsikring, 5 feriefridage, pension samt udstyr indgår i lønpakken
 • Vi bor i Silkeborg, tæt på motorvejen, og har kolleger fra Aarhus, Skanderborg, Herning m.fl.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt, da jobbet besættes så snart vi har den rette ansøger. Vi gør opmærksom på, at karakteren af vores projekter/kunder forudsætter, at kandidater skal kunne begå sig flydende på dansk (mundtligt og skriftligt).

Ansøg her: Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan Anders Lynge kontaktes på tlf. 3061 0841.

Vi vil gerne frabede os kontakt fra rekrutteringsbureauer vedr. denne annonce. På forhånd tak!