Eksklusiv adgang til Danmarks største vidensbank inden for produktdatastyring

PicoPublish vil som noget nyt udsende nyhedsbreve og dele ud af vores store viden inden for PIM

 

Som Nordens førende PIM konsulenthus har PicoPublish opbygget en stor vidensbank relevant for dig og din forretning, som vi fremover stiller til rådighed, helt eksklusivt, via vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrevet ud ca. hver 3. uge, og nyhedsbrevet består udelukkende af relevant og fagligt indhold. 

 

Vi har registreret, at du tidligere har tilkendegivet, at vi gerne må sende dig information. Ønsker du ikke fremover at modtage vores nyhedsbrev, kan du let afmelde dig her.

Med venlig hilsen

Jon Philip Bodholdt

CSO & Partner

+45 20644046
jpb@picopublish.com

 

 

 

 

Hvem er PicoPublish?

PicoPublish leverer ekspertrådgivning og digitale løsninger til produktdatastyring. Vores PIM løsninger strukturerer og centraliserer produktinformation, understøtter samarbejdet omkring at berige produkterne og forenkler distributionen af produkterne til relevante kanaler i rette sprog. Fordelene med vores PIM løsninger er mange, heriblandt en hurtigere time-to-market (TTM) og én datakilde (Single Source Of Truth), som sikrer korrekt produktdata via alle kanaler. Alt sammen er med til at give jeres kunder en positiv produktoplevelse og styrke jeres position i markedet.

 

 

Referencer

 

Se alle referencer

PicoPublish . Glarmestervej 20A, 1 . DK-8600 Silkeborg

www.picopublish.dk . +45 7027 0504

Unsubscribe Tilmeld nyhedsmail