Få automatisk overført produktdata fra dit PIM system og til din Magento 2.0 webshop

Få automatisk overført produktdata fra dit PIM system og til din Magento 2.0 webshop

Book gratis demo

Få data fra PIM til Magento 2.0 webshop

PicoPublish tilbyder helt eksklusivt PIMagento, som er et cloudbaseret middleware, der kan overføre produktdata fra dit PIM system (inRiver eller Perfion) og til din Magento 2.0 webshop.

 

Sådan fungerer PIMagento:

 

  1. I dit PIM system (Perfion eller InRiver) markere du, hvilke produkter du vil publicere i din Magento 2™ webshop. 
  2. I PIMagento´s administrator tool opsættes integrationen mellem PIM og Magento™.
  3. Integrationen mellem PIM Magento™ sker herefter via systemernes APIér, hvilket sikre at begges systemers standarder overholdes.

Få data fra PIM til Magento 2.0 webshop

Features

Synkronisering

Synkronisering

PIMagento kan du vælge, om du ønsker at afvikle integrationen med opdatering af alle produkter (full update), som tager længere tid. Eller du kan vælge kun at medtage
nye ændringer i integrationen (delta update).

Produkter

Produkter

I PIM markeres de produkter, som skal ud på shoppen, med et ”Statusflag”. Dette ”Statusflag” fortæller PIMagento at produktet, med tilhørende datamapping, skal oprettes på shoppen.

Queue Control

Queue Control

PIMagento har en indbygget ”Queue Control”, hvilket sikre at dine integrationskørsler ikke stopper, hvis en enkelt transaktion får en timeout, dvs. et produkt som af den ene eller anden grund ikke kan komme med.

Produktrelationer

Produktrelationer

Hvis du i PIM har opbygget forskellige produktrelationer, så kan disse relationer publiceres via PIMagento: Relaterede produkter, krydssalg og mersalg.

Log

Log

PIMagento benytter et standard API til kommunikationen mellem PIM og Magento™. Fejl og anden vigtig information skrives til dynamiske logfiler, så du altid kan få en status på integrationen.

Mapping

Mapping

I PIMagento’s administrator tool mappes felter mellem PIM og Magento. Du kan således frit vælge, hvilke felter fra PIM, som skal publiceres i din Magento™.

Produkthierarki

Produkthierarki

PIMagento kan dynamisk oprette et produkthierarki i Magento™, du har defineret i PIM, som fx en webstruktur eller megamenu.

Billeder

Billeder

PIMagento understøtter billeder, således de billeder, som du har tilknyttet dit produkt, de kopieres fra PIM til Magento™

Hent produktbrochure

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

→ Bestil gratis demo