Med PIMedia kan du let distribuere produktbilleder, produkttekster og andre mediefiler fra Perfion til dit forhandlernet

Med PIMedia kan du let distribuere produktbilleder, produkttekster og andre mediefiler fra Perfion til dit forhandlernet

Book gratis demo

Nem distribution af mediefiler

Bruger I også alt for mange ressourcer på at pakke og distribuere produktinformation til jeres forhandlernet?

 

Forestil dig, at dit forhandlernet selv kan samle en kurv med de mediefiler, som de ønsker, og når de ønsker det, uden at have involveret dig og din virksomhed.

 

PicoPublish har udviklet et website, PIMedia, der fungerer som en billeddatabase. Via PIMedia kan du let distribuere produktbilleder, certifikater, pressemateriale og andre relevante mediefiler fra Perfion. 

 

Kurvens indhold kan dernæst downloades, så produktbilleder og tilhørende beskrivelse kan anvendes i forhandlerens eget produktblad og webshop. 

Nem distribution af mediefiler

Features

Nogle af de mange muligheder med PIMedia

Download settings

Download settings

Forhandleren vælger selv, hvilket format og størrelse billederne skal downloades i. Billeder kan dermed anvendes til print eller web uden at skulle redigeres.

Single Source of Truth

Single Source of Truth

Pimedia er et Perfion add-on, der præsenterer data fra Perfion. Produkter beriges derfor i Perfion og skubbes automatisk over i PIMedia.

Rollestyring

Rollestyring

Fra Perfion opstilles regler for, hvilke produkter, kategorier og sprog der skal stilles til rådighed for en forhandler i PIMedia. Forhandleren har adgang enten med login eller via et link.

Hent mange filer samtidig

Hent mange filer samtidig

Hent fx alle produkter inden for en kategori i en og samme handling. Filerne ZIP-komprimeres og der autogenereres også thumbnails af alle billeder.

Sprog

Sprog

Forhandlerne har mulighed for selv at vælge, hvilket af de angivne sprog de gerne vil downloade materialet i.

Formater

Formater

Billeder fra PIMedia kan som udgangspunkt hentes i PNG og JPG, samt original, hvis billedet er tilgængeligt i fx Raw, PDF og TIFF i Perfion.

Responsivt webdesign

Responsivt webdesign

PIMedia er et responsivt website, hvilket betyder, at PIMedia kan tilgås fra alle platforme i din webbrowser.  

Custom design

Custom design

PIMedia har et moderne webshop ‘look and feel’, der kan tilpasses din virksomheds designlinje, hvis du ønsker.

Søgefunktion

Søgefunktion

Organisk søgning til hurtigt at fremfinde et specifikt produkt eller kategori.

Video demonstration af PIMedia

PicoPublish' CEO, Per Groth, demonstrerer PIMedia

”Forhandleren tildeles et link til vores PIMedia løsning og er derefter fuldstændig selvkørende ift. at hente den nødvendige produktinformation”, 

 

Hanne Skovbo, S&OP Manager ved Fredericia

Case

 

Fredericia vælger PIMedia som den optimale løsning til distribution af billeder, tegninger og produktinformation

Fredericia er et dansk designhus, der producerer højkvalitetsmøbler, herunder kendte designikoner som Den Spanske Stol af Børge Mogensen, J16 gyngestolen af Hans J. Wegner og Trinidad stolen af Nanna Ditzel.

Med et sortiment på i øjeblikket 260 aktive modeller fordelt på 33 kollektioner, 18 forskellige designere og på to forskellige sprog, havde Fredericia et behov for at have fuld kontrol over deres distribution af produktinformation til deres forhandlernet. 
Fredericia benyttede allerede PIM systemet Perfion og havde stort udbytte ved at have samlet deres produktinformation og mediefiler ét sted. 


”Alternativt skulle vi have implementeret en separat billeddatabase, hvor produktinformationerne skulle tilføjes og holdes opdateret i endnu et system ud over Perfion. 
Det ville blive en tung manuel opgave at supportere en billeddatabase og ikke mindst at minimere fejl, da vi med PIMedia kun vedligeholder data ét sted, nemlig i Perfion. Alt i alt var det oplagt at vælge en integreret løsning som PIMedia.”, udtaler Hanne Skovbo, S&OP Manager ved Fredericia.

 
"Vi definerer i Perfion, hvilke produkter en forhandler skal have mulighed for at hente fra PIMedia”, Forsætter Hanne Skovbo. 
”Forhandleren tildeles et login til vores PIMedia løsning og er derefter fuldstændig selvkørende ift. at hente den nødvendige produktinformation. Det er vigtigt for os, at vores forhandlere altid har den seneste version af vores produktinformation, og da den hentes direkte fra vores Perfion, ved vi det er den rigtige.”

Hent produktbrochure

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

→ Bestil gratis demo

Referencer

Nogle af vores kunder, der allerede benytter PIMedia

Muuto
HPSchou
Tefcold
Fredericia
Kentaur