SyncService er en applikation udviklet af PicoPublish, der har til formål at automatisere den indbyggede synkroniseringsfunktion i Perfion.

SyncService er en applikation udviklet af PicoPublish, der har til formål at automatisere den indbyggede synkroniseringsfunktion i Perfion.

Book gratis demo

Hvordan virker SyncService?

Perfion's Sync funktion

Perfion’s indbyggede synkroniseringsfunktion (også kaldet ’Sync’) er en SQL query, som adminbrugere benytter til at importere data i Perfion features fra eksterne SQL-databaser. I Perfion kan synkroniseringen kun køres manuelt. PicoPublish’s SyncService gør det muligt for dig at automatisere og planlægge adskillige synkroniseringsforespørgsler i Perfion.

 

Kør automatisk synkroniseringer

Har din virksomhed et behov for at køre flere synkroniseringer om dagen og på faste tidspunkter, så kan du sætte SyncService op til automatisk at håndtere det, og du kan bruge din tid på andre opgaver. SyncService kan fx opsættes til at køre om natten, så andre systemer og brugere ikke bliver påvirket af importen. SyncService kan køre i baggrunden på din PC og forstyrrer ikke dit øvrige arbejde.

 

 

Med SyncService kan du importere produktdata til Perfion fra:

  • Din virksomheds ERP-system
  • Andre systemer internt i din virksomhed

SyncService kan derudover flytte data rundt i Perfion, når der skal laves beregninger og formateringer. Fx omregning af metriske enheder til amerikanske enheder som inch, pound, gallon, osv., eller formatering til et specifikt antal decimaler.

Sådan styrer du dine synkroniseringer i Perfion

SyncService er en applikation bygget på Microsoft’s .Net framework. SyncService har sit eget interface, hvor du håndterer dine synkroniseringer i Perfion.

Hent produktbrochure

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

→ Bestil gratis demo