PicoPublish er den Perfion partner, der har foretaget flest installationer på verdensplan

PicoPublish er den Perfion partner, der har foretaget flest installationer på verdensplan

Bestil gratis demo

PicoPublish er certificeret Perfion Premium Partner

Vi er den Perfion partner med flest installationer på verdensplan

PIM systemet Perfion

Perfion er et dansk PIM system, der er effektivt, brugervenligt, hurtigt at implementere, tilgængeligt og sikkert. Perfion er et ægte PIM system, der er bygget til produktstyring. Du får dermed fuldstændig kontrol over dine produkter - både når de skal beriges med information, men også når de skal publiceres videre ud i jeres respektive kanaler (web, kataloger, osv.). En Perfion løsning understøtter jeres omnichannel strategi og optimerer processerne om jeres produkthåndtering. Perfion henvender sig til både B2B og B2C virksomheder.  

Integrationer

Integrationer

Perfion er en 100% standard løsning med et åbent API. Det betyder, at vi kan integrere med et hvilken som helst system, der har et API, fx dit ERP system.

PicoPubish er eksperter i integration og kan få dit resterende IT-miljø til at spille sammen omkring din PIM løsning. Vi kan integrere Perfion med:

 

  • ERP
  • Webshop og website
  • Datakilder
  • Tryksager

 

Datastyring og processer

Perfion optimerer alle processer vedrørende berigelse, centralisering og distribution af produkter.

 

Berigelse: Produkterne beriges med sælgende tekster, billeder, tekniske specifikationer, osv. Produkterne beriges af din virksomheds medarbejdere, fx marketing og salg. Men produkterne kan også beriges med information fra ERP, eksterne datakilder og tredje-parts-systemer.

Centralisering:  Perfion giver dig én kilde til alle produktinformationer, og der findes kun én version af hvert produkt (Single Source of Truth).

 

Distribution: Perfion giver dig mulighed for at strukturere dine produkter og administrere sprog, valuta og de kanaler, som et produkt skal fremgå i.  

 

Microsoft Dynamics™ NAV og AX out-of-the-box integration

Da vores PIM system er bygget på Microsoft teknologi er der lavet en helt speciel integration til Microsoft Dynamics™ NAV og Microsoft Dynamics™ AX. Det er således muligt at afvikle PIM systemet direkte fra disse ERP systemer. PIM systemets skærmbilleder har samme opbygning og design som standardbillederne i Microsoft Dynamics. ERP-brugere opdager derfor ikke, hvornår de skifter til PIM, hvorved 100% arbejdskontinuitet opnås. Via PIM systemets standard integration Microsoft Dynamics™, kan alle produktinformationer findes med et "klik" (billeder, video, dokumenter, prislister, brochurer, datablade, salgstekster på forskellige sprog etc.).

Perfion moduler

PicoPublish tilbyder, som de eneste, supplerende moduler til din Perfion løsning. Modulerne giver dig flere muligheder i dit daglige arbejde med Perfion.

Til dig, der allerede har Perfion, men ved en anden partner, så bemærk, at du ikke behøver skifte til PicoPublish, hvis du ønsker et af vores moduler. 


 

Et værktøj, der hjælper dig med at kontrollere dine kampagner

 


 

En webportal, der giver dine leverandører, oversættere eller andre i virksomheden adgang til at tilføje produktinformation til din Perfion løsning

 


 

DataConnector er et værktøj til integration mellem din Perfion løsning og en ekstern SQL database 

 


Importer automatisk data fra eksterne kilder til Perfion på faste ønskede tidspunkter.

 

 

Undervisning og support

Som en fast del af overgangen til PIM inviterer vi dig og dine kollegaer til undervisning. Og opstår der behov for hjælp efter implementeringen, så sidder vores support klar til at hjælpe dig.   

<!--@Item.ImageAltText-->

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad PIM kan gøre for din forretning

 

Per Groth

CEO & Owner- PicoPublish

 

Bestil gratis demo