<!--@Item.Heading--><!--@Item.ImageAltText-->

Nå nye højder med uddannelse og kursus i Perfion PIM. 

 

 

 

 

 

Perfion bruger? Skab resultater fra dag et med dette kursus

Er du bruger i Perfion og kunne du bruge en grundig introduktion til systemet? Så er dette Perfion kursus for dig. På kurset gennemgår vi Perfions grundlæggende strukturer, og via hands-on øvelser bliver du fortrolig med de funktioner, du skal bruge for at administrere data i systemet.

 

Hvad kan du, når du tager hjem?

 

Du kan navigere i Perfion | Du kan kategorisere data og udføre søgninger | Du kender forskellen på items og features | Du har evnen til at spare tid ved at udnytte funktioner som produkthierarkier og nedarvning af data | Du vil være klædt på til det daglige arbejde i Perfions "grid" Du er hjemmevant i Perfions varekort | Du kan opbygge katalog- og webstrukturer | Du kan danne rapporter samt publicering heraf | Kender alle søgetips.

 

Praktisk info?

 

Varighed? 7 timer (9-16)

Hvor? Hos os på Glarmestervej 20a 1., 8600 Silkeborg

Pris: 2.500 kr. inkl. frokost / On-site: 10.000 kr.

 

 

 

”Jeg deltog i PicoPublish' kursus 'Grundlæggende Perfion' for at blive klædt godt på til mine daglige opgaver i PIM.

 

Kurset var velstruktureret og vi havde løbende hands-on øvelser, hvilket gjorde at vi hele tiden fik flyttet kompetencerne fra teori til praksis.

 

Gitte Jensen, Masterdata specialist, KVIK A/S

 

 

Er du Perfion administrator?

 

Har du rollen som Perfion administrator? Så er dette kursus det helt rigtige til dig.

 

Som Perfion administrator er det din opgave, at sikre at alle PIM processer er optimeret til din virksomhed. Dette forudsætter naturligvis, at du løbende opdateres på Perfion, så du altid kender de nyeste funktioner og bedste løsninger. 

 

På vores Perfion administrator kursus gennemgår vi Perfions administratorfunktioner, nye såvel som gode gamle. Via hands-on øvelser lærer du at opbygge og administrere en Perfion, så du kan holde din PIM "up to date".

 

Der vil også være tid til spørgsmål og videndeling med de andre deltagerne, så du kan få hjælp til konkrete problemstillingter.

 

Hvad kan du, når du tager hjem?

 

Du kender features og deres egenskaber | Du kan konfigurere datamodeller | Du kan arbejde med sektionsdesigneren Håndtere variable datasæt | Du kan bruge Swap strukturer administrerer views og groups | Du kan forstå remote features og synkronisere | Du kan oprette relaterede værdier Oprette adgangsstyring og tildele rettigheder | konfigurerer og bruge både faste og dynamiske søgninger

 

Praktisk info?

 

Varighed? 7 timer (9-16)

Hvor? Hos os på Glarmestervej 20a 1., 8600 Silkeborg

Pris: 3.500 kr. inkl. frokost / On-site: 10.000 kr.

 

 

 

 

 

Hold dig skarp på opdateringerne fra Perfion

Har I brugt Perfion gennem nogle år, men ikke taget de nyeste funktioner i brug? Så er dette kursus for Jer. På kurset gennemgår vi de væsentligste nye Perfion-funktioner introduceret i 2018-2019, og der bliver mulighed for at lave hands-on øvelser med hver enkelt nye funktioner. Videndeling deltagerne mellem er der selvfølgelig plads til.

 

Hvad kan du, når du tager hjem?

 

Du har evnen til at søge efter multiple items | Kan bruge stavekontrol Bruge funktionen, vis familie udføre faste søgninger som "kategorier" Søge efter og filtrere på remote values logge og bruge recycle bin Udnytte de nye muligheder for adgangsstyring Udføre data validering Viden om default værdier Viden om relaterede værdier Bruge og drage fordel af split-screen mode Viden om øvrige nyheder som Perfion introducerer mellem kurserne.

 

Praktisk info?

 

Varighed? 3 timer (9.30 - 13.00)

Hvor? Hos os på Glarmestervej 20a 1., 8600 Silkeborg

Pris: 1.250 kr. inkl. frokost / On-site: 5.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

Bliv 100-meter mester i at bruge Perfions importfunktion

Importerer I data med Perfions indbyggede importfunktion, men mangler dyb forståelse for, hvordan funktionen egentlig fungerer? Så er dette kursus for Jer. På kurset gennemgår vi importfunktionens mange muligheder i detaljer, og der bliver mulighed for at lave hands-on øvelser. Der vil også være tid til videndeling deltagerne imellem.

 

Hvad kan du, når du tager hjem?

 

Du evner at opbygge excelark klar til import Mestrer import af billeder, dokumenter og certifikater Du kan validere den importerede data Du kan sortere katalog sortiment via import.

 

Praktisk info?

 

Varighed? 3 timer (9.30-13.00)

Hvor? Hos os på Glarmestervej 20a 1., 8600 Silkeborg

Pris: 2.000 kr. inkl. frokost / On-site: 7.000 kr.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev