e-Shop platform til professionelle PIM brugere - bygget på Dynamicweb med integration til PIM systemerne Perfion eller inRiver

e-Shop platform til professionelle PIM brugere - bygget på Dynamicweb med integration til PIM systemerne Perfion eller inRiver

Bestil gratis demo

Optimer vedligehold af din webshop

Har du også en webshop, hvor vedligeholdelse af produkter, sprog, menu, SEO og søgefiltre er enormt dyrt og tidskrævende at håndtere i CMS’et?

 

Med PIM Commerce kan du vedligeholde din webshops produktdata, struktur og andre produktrelaterede data direkte fra dit PIM system og med de værktøjer, som allerede er indbygget. Med PIM Commerce får du en køreklar webshop med fuldstændig sømløs integration til dit PIM system: Perfion eller inRiver.

 

Har du allerede Perfion eller inRiver, så er opsætning af en ny standard PIM Commerce meget hurtig at sætte op og kræver minimum involvering af dig. Pim Commerce egner sig både til B2B og B2C e-handel.

 

 

Optimer vedligehold af din webshop

Ressourcefordeling

PIM Commerce er meget hurtig at installere og kræver et minimum af programmering. Du får dermed frigivet ressourcer til at kunne udføre mere værdiskabende initiativer på shoppen.

 

Fordele ved PIM Commerce

Et udsnit af de mange fordele med PIM Commerce, som forenkler vedligeholdelsen af din webshop

Single Source of Truth

Single Source of Truth

Med PIM Commerce ligger alle dine produkter i dit PIM system. Ændrer du et produkt i PIM systemet, så slår det automatisk igennem i PIM Commerce. Det vil sige, at du bevarer Single Source of Truth, hvor du kun har én version af hvert produkt på tværs af kanaler.

Optimer din produktstyring

Optimer din produktstyring

Hele produktstyringen kan flyttes ud af din webshop og over i PIM, hvor det er langt hurtigere for dig at vedligeholde din webshops menustruktur, søgefiltre og kategorier uden en masse dyr programmering i webshoppen.

Produktets relationer

Produktets relationer

Fra PIM kan du også let styre produktets relationer i webshoppen som fx: relaterede varer, reservedele, substituerende varer, tilhørende varer og outlet/udsalgsvarer. Produktet kan let have flere relationer.

Sprogdifferentiering

Sprogdifferentiering

I PIM systemet kan du med få klik placere fx et par sko i outlet og i en sektion som ’Støvler’, der igen kan differentieres på tværs af sprog. PIM systemet er langt mere effektivt til at sprog- og markedsdifferentiere produkter end ERP og webshops. 

Masseopdatering

Masseopdatering

Massevedligeholdelse af produkter kan automatiseres i PIM med nedarvning. Fx kan alle produkter inden for samme brand tilføjes samme brandbeskrivelse. I PIM systemet er også en søg-og-erstat-funktion, hvor du kan rette fx et logo på mange produkter i en og samme handling.

Produkt dokumenter

Produkt dokumenter

Produkterne kan let beriges med dokumenter og filer i PIM systemet, som også skal fremgå på shoppen. Det kan være en vejledning, sikkerhedsdatablad, produktark, video og vedligeholdelses vejledning.

Auto skalering af billeder

Auto skalering af billeder

Du uploader et originalt produktbillede i høj opløsning i PIM systemet, og billedet autoskaleres til den kanal, som det skal vises i - fx shoppen. Derudover kan du auto-generere SEO tekster til metadata beskrivelser på billeder.

Hurtig korrektur

Hurtig korrektur

I PIM systemet kan du tydeligt se om et produkt er klar til at komme på shoppen med de ønskede beskrivelser og specifikationer. Korrekturgange forkortes markant, da produkterne kun er i én version. Det er altid seneste version af produktet, der er i webshoppen, da produkterne kommer fra PIM.  Vores kunder oplever en langt hurtigere time-to-market med nye produkter og rettelser.

Teknologi

Teknologi

PIM Commerce er et standard e-Shop integrations framework udviklet af PicoPublish, som er bygget på Dynamicweb. PIM Commerce har en fuldstændig sømløs integration til dit PIM system Perfion eller inRiver. PicoPublish er Dynamicweb solution partner.

Undervisning og support

Som en fast del af overgangen til PIM Commerce inviterer vi dig og dine kollegaer til en dags undervisning i CMS delen såvel som produktstyringen fra PIM. Og opstår der behov for hjælp efter implementeringen, så sidder vores support klar til at hjælpe dig.   

<!--@Item.ImageAltText-->

Få en gratis demo af PIM Commerce

Kontakt mig for mere information

 

Jon Phillip Bodholdt

CSO & Partner

 

T: +45 20644046

E: jpb@picopublish.com

 

Hold dig opdateret med de nyeste trends inden for Data Governance og PIM

Vi sender kun information, som er relevant for dig og dit arbejdsområde.

  • IT
  • Product management
  • Marketing
  • Ledelse