HVEM ER DU

Er du en data-ekspert med rådgivningstække?

Vores kunder star i kø, og vi leder efter den helt rigtige profil til rådgive og udvikle vores kunder om data og PIM.

For den rigtige kandidat er der mulighed for at varetage egne enterprise kunder og aktivt deltage i udvikling og optimering virksomhedens drift. Her vil du indgå i udviklingen af det tekniske roadmap, der skal fungere sammen med resten af virksomhedens fagområder.

Du sidder i dag i en rolle som fx arkitekt, tech-lead eller seniorkonsulent, og har minimum tre års erfaring med data-tunge projekter, PIM-implementering eller lignende. Du skifter let mellem at agere rådgivende konsulent og arkitekt til at implementere løsningen efterfølgende. Med andre ord er du til stede i det meste af projektets levetid.

Af baggrund er du sikkert ingeniør, datalog eller softwareudvikler. Det vigtigste er dog, at du har vist, at du kan skabe værdi gennem tidligere ansættelser.

Da vores forretning bygger på dataforståelse og forretningsudvikling med afsæt i komplekse data, vil det være en stor fordel, at du tidligere har arbejdet med integrationsframeworks, API’er og datastrukturer. Hvis du ydermere har erfaring med Perfion PIM, er det et stort plus i vores bog.

KVALIFIKATIONER OG OPGAVER

Dine opgaver vil variere, men kredse om data

Denne rolle kræver, at du trives med såvel de tekniske, som de menneskelige aspekter af konsulentrollen. 

En typisk hverdag vil både indeholde tekniske analyser og udarbejdelse af løsninger, men kræver også, at du er i stand til at sætte dig i kundens sted, og rådgive kunden om de muligheder der er, for at styrke dennes forretning.

Dine opgaver kunne være karakteriseret ved: 

  • At du afklarer, rådgiver og udvikler vores kunders processer, løsninger og forretning
  • At du analyserer kundens eksisterende arkitektur, løsninger, produktdata, dataarkitektur og processer
  • At du implementerer og opsætter PIM-løsninger (gerne Perfion, Inriver og Dynamicweb)
  • At du yder konsulentbistand til eksisterende og nye kunder
  • At du altid tænker kundens forretning ind i de løsninger du laver.

Afhængigt af din profil og dine ambitioner, kan din hverdag også komme til at indeholde:

  • Udarbejdelse af infrastruktur og IT-arkitektur-rådgivning
  • Workshops, uddannelse og support af vores kunder
  • Kundebesøg i forbindelse med opfølgning, nysalg og samarbejde med kundens egen stab.

Hermed behøver vi heller ikke at understrege yderligere, at dine IT-kompetencer og -forståelse skal være på et højt niveau. På den måde passer du også ind med dine teknisk dygtige kolleger.

DEM VI ER

Et ambitiøst og rummeligt it-konsulenthus

Hos PicoPublish er vores fornemmeste opgave, at hjælpe vores kunder med at styrke det digitale ben i deres forretninger. Det gør vi ved at have et stærkt fagligt fællesskab, med et sundt værdisæt, der vægter fleksibilitet og frihed under ansvar højt.

Vi er drevet af en høj faglighed, og ved, at vores succes afhænger af vores evne til at yde god og værdiskabende rådgivning - både omkring forretningsmæssige og tekniske forhold.

Som arbejdsplads er der derfor altid fokus på og plads til, at vi hver især udvikler os, så vi fortsat kan være den foretrukne rådgiver på data-tunge projekter.

Ligesom alle andre konsulenthuse lever vi af at sælge vores tid. Det kræver at vi er punktlige, præcise og engagerede når vi udfører vores opgaver.

Hos PicoPublish er der således en stor grad af frihed til at strukturere sin hverdag og sine gøremål således, at det er muligt at hænge sammen som både privatperson og konsulent. Derfor arbejder vi også med fleksibilitet som nøglebegreb. Du kan altså godt gå tidligt for at nå til tandlæge, uden at din chef kommer løbende med løftet pegefinger.

Send os dit CV!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Green (CXO) på sg@picopublish.com eller på +45 22 36 07 08.

Send gerne dit CV, og eventuelt et par ord om dig selv, og hvad der motiverer dig, til job@picopublish.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!