Stilling: Er du vores nye praktikant?


Vil du kickstarte din karriere?

Hvis du drømmer om at lære at arbejde med struktureret data, er en dedikeret holdspiller og drømmer om at starte dit arbejdsliv i et positivt og lærerigt specialistmiljø, så har vi en ledig praktikantplads i efteråret 2022.

PicoPublish er et etableret og markedsledende PIM og Web konsulenthus, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at strukturere og konfigurere master- og produktdata. Vi leder lige nu efter to praktikanter, der har lyst til at gøre en forskel og vokse med opgaverne.

Forløbet

Vi sikrer et struktureret onbordingforløb, hvorefter du kommer til at indgå som en naturlig del af PIM-teamet. Du vil få opgaver der matcher dit niveau og vi vil i videst muligt omfang forsøge at omfavne dine ønsker. Du kommer til at arbejde med rigtige kunder og vil indgå i hverdagen på lige fod med resten af teamet.

Vi sikrer at der er tid og rum til at skrive din opgave, men forventer til gengæld at du træder ind i stillingen med drive, et stort ønske om at lære og er klar på en høj læringskurve.

Vi stiller telefon, computer og frokostordning til rådighed. Du indgår på ligefod med andre medarbejdere og deltager derfor i arrangementer, interne møder og inspirationsoplæg i perioden. Ved gensidig accept er der mulighed for at fortsætte som studiehjælp efter praktikperioden.

Opgaverne

Du vil få en mentor tilknyttet, og bliver en del af et team på over 25 dygtige konsulenter, der alle har været nye engang, og glæder sig til at lære fra sig. Vi forventer til gengæld at du er villig til at lære, dykke dybt ned i dokumentation og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Dine primære opgaver bliver:

  • Strukturering af data i PIM systemer
  • Arbejde i SQL og/eller med Excel
  • Sparre med kunder og kollegaer
  • Deltage på workshop, i undervisning og kundemøder
  • Samarbejde med webafdelingen om at skabe brugervenlige løsninger baseret på data

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Sara Green på tlf. 2236 0708. Ansøgning sendes til job@picopublish.com.

Sådan er det at arbejde ved PicoPublish

Vi er ambitiøse, hårdtarbejdende og vi har et meget uformelt miljø sammen med kompetente kolleger. Det er en høj prioritet for os, at omfavne det hele menneske og der er plads til alle uanset baggrund og orientering.

Vi er et konsulenthus med ca. 25 ansatte og har et tæt, hyggeligt og stabilt miljø, hvor vi kender hinanden og hvor der er rig mulighed for både faglige udfordringer og personlig udvikling.

I dagligdagen er vi gode til at sparre med hinanden og vi sætter tid af til ugentlige morgenmøder, faglige gruppemøder, masterclasses og certificeringer. Vi er sammen om at løfte opgaverne, og det betyder, at vi også fejrer vores succeser sammen. Vores personaleforening sørger for arrangementer hen over året og vi holder sommerfest og julefest.

Vi bor i Silkeborg, tæt på motorvejen.