Vi vil være samarbejdspartner frem for leverandør

Vi ønsker at "samarbejdspartnere" i stedet for klassiske "leverandører". Det gør vi dels fordi, at vi kan se, at vores viden og rådgivning gør en positiv forskel hos vores kunder, og fordi den tillid der opbygges i en relation, der fokuserer på det gode samarbejde, skaber mere værdi i sidste ende.

Vi leverer de bedste løsninger for jer, hvis vi har mulighed for at stille de svære spørgsmål, og komme under huden på jeres forretning. Derfor er følgende tre elementer altid en del af vores samarbejde:

Fælles udfærdigelse af samarbejdsaftale

Sammen udfærdiger vi en kontrakt, der specificerer vores samarbejde og hvilke leverancer I kan forvente, hvornår og til hvilken pris.

Løbende afklaring

Udover de indledende afstemninger og workshops holder vi hinanden i loopet uder hele projektforløbet gennem standups, demo'er, løbende afklaringsmøder og forventningsafstemning

I siger god for det endelige produkt

Når vores arbejde er ved at nå vejs ende, tager vi en snak om det leverede og I beslutter hvad der skal ske fremadrettet.

Eksperter i salgs- og produktionsvirksomheder

Vi bliver oftest valgt som partnere, når tingene bliver svære. Vi er datanørder og har faglighed som DNA, så når der skal integreres, datakonfigureres og implementeres i kompleks arkitektur, går vi glade på arbejde.

Vi excellerer i samarbejdet med salgs- og produktionsvirksomheder, hvor produktinformation er forretningens hjerteblod, men vi hjælper alle virksomheder med:

Kom til co-working med din konsulent

Besøg vores nye, flotte lokaler i Silkeborg, og få sidemandsoplæring af din konsulent
Co-working hos PicoPublish

Vi er certificerede partnere ved følgende PIM-udbydere

PicoPublish kort fortalt

...vi kan give jer den længere version når vi ses

En billiontedelNoget meget småtAt udgive“To make information available to people”

Navnet PicoPublish er formet ud fra tanken at komprimere information for derefter at kunne sprede det ud til mange modtagere.

Starten

PicoPublish blev startet med hjerteblod midt i finanskrisen i 2009. I et dårligt ventileret loftsrum.

Menneskene

Vi er +30 PicoPeople med fokus på faglighed, teamwork og forventningsafstemning.

Lokationen

Vores kontor ligger i Silkeborg, men vi har kunder i hele Europa og kommer gerne til jer.