Hvad koster PIM? - besvar 4 spørgsmål og få et prisoverslag


Hvordan udregner man prisen på en PIM-implementering?

Et godt sted at starte, er ved at implementere PIM-løsninger i mere end 70 virksomheder - præcist som vi har gjort igennem de seneste 12 år.

Ikke to implementeringer er ens, men fælles for alle implementeringer er behovet for en god, gennemprøvet proces. I hele PicoPublish's levetid, har vi finpudset vores proces og tilgang, således at vores seneste viden og erfaringer konstant er med til at styrke vores leverancer.

Vi har derfor en god idé om hvad der sker, når man skruer på alle de forskellige parametre, der til sammen udgør en PIM-implementering.

De vigtigste målepunkter i vores estimater

Når vi estimerer, hvad et PIM-system koster at implementere, kigger vi først og fremmest på jeres virksomheds overordnede produktkatalog, på de kanaler i understøtter og på kompleksiteten af den omkringliggende organisation.

De fire målepunkter vi har erfaret, der giver os det bedste afsæt for at komme med et realistisk estimat er således:

  1. Systemvalg: Licens og opsætning varierer fra system til system
  2. Antal produkter: Jo flere produkter - jo mere kompleks bliver konfiguration og integration typisk
  3. Teamets størrelse: Uddannelse, workflows og processer skal understøttes - jo flere medarbejdere, desto større kompleksitet
  4. Lokalisering: Sprog, markedspladser og partnerskaber påvirker løsningens omfang

I tvivl? Få en demo eller køb et Proof of Concept

Hvis I ikke er sikre på, om en PIM-løsning er det rigtige for jer, kan I med fordel overveje om et Proof of Concept-forløb, kunne være noget for jer.

Vi har naturligvis en række gode demo-miljøer, som vi gerne viser frem, men er behovet for at komme i dybden med PIM en nødvendighed, kan en POC (Proof of Concept) være en god løsning.

Med et POC udvælger vi nogle centrale data, datakilder og workflows, og bygger en fungerende løsning, der demonstrere hvordan implementeringen af PIM helt konkret vil fungere for jer.

Hvilke(t) PIM-system(er) er I interesseret i?

Hvor mange produkter skal I administrere?

Hvor mange medarbejdere skal berige data i PIM?

På hvor mange sprog markedsfører I jeres produkter?

Udfyld formularen og modtag dit prisoverslag på mail, så hurtigt som vi kan nå at beregne dette!

Når I har udfyldt formularen, gennemgår vi jeres oplysninger, og sammenholder disse med vores mange års erfaring og data. På denne baggrund udregner vi et estimat, der danner grundlag for jeres videre beslutningsforløb.

De personfølsomme oplysninger som I oplyser her, behandles naturligvis fortroligt hos PicoPublish i henhold til vores persondatapolitk.

Vi benytter kun disse oplysninger til at kontakte jer ifm. med denne forespørgsel.

Vi er jeres genvej til certificeret ekspertviden indenfor PIM, digital strategi og e-commerce

Vi arbejder sammen med +60 europæiske virksomheder

- og vægter de lange relationer og partnerskaber