Hvilket PIM-system er bedst?

Et svært spørgsmål, som vi har hjulpet mange virksomheder med at besvare.

Som PIM-specialister kan vi hjælpe jer med at afdække hvilken PIM-løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker og behov.

For os er det ikke afgørende, hvad jeres nye PIM-system hedder. Den PIM-løsning, som passer bedst til jeres virksomhed, skal være den, der understøtter jeres forretning og ikke mindst jeres processer og arbejdsgange bedst.

Har du lyst til at se hvordanVi kan også lave et POC (Proof Of Concept), hvor vi visualiserer jeres produkter, krav og processer i forskellige PIM systemer. Dette har den store fordel at de involverede medarbejdere kan se og teste produkter, og egne processer i forskellige PIM løsninger, inden virksomheden investerer i PIM .

Vi kan levere et proof of concept på 6 arbejdsdage!

Vi giver 3 dages gratis arbejde for at få jer godt i gang.
Book en uforpligtende snak

Perfion

Perfion udvikles af den danske virksomhed Perfion ApS. Hovedkontoret er placeret i Danmark, men Perfion har også kontorer i USA, Tyskland samt Benelux.

Perfion er bygget på Microsoft-teknologi, og har siden de første versioner differentieret sig ved, at kunne vise PIM-data direkte i ERP-løsningerne "Dynamics" fra Microsoft (Dynamics AX (FO) og Dynamics NAV (BC).

Vi er Perfion Solution Partners, og har mange års erfaring med deres PIM-løsning, der af mange betegnes som en af de stærkeste løsninger til komplekse produktkataloger.

inriver

inriver er grundlagt i Malmø i 2007, men er siden blevet en global spiller på PIM-markedet med kontorer i Chicago, London, Amsterdam og Stockholm.

inrivers PIM-løsning ipmc (inriver product marketing cloud) er en 100 % cloudbaseret PIM-løsning, hvilket betyder, at det er muligt at tilgå systemet fra en standard web browser.

Som inriver Silver Partner får I en stærk medspiller, hvis I vælger at gå inriver-vejen.

Dynamicweb PIM

Dynamicweb er en dansk udvikler af platformen af samme navn, der også leveres som end-to-end PIM-løsning.

Her er PIM-features dybt integreret i platformen der også rummer CMS, webshop-modul samt en marketing-suite. Hovedkvarteret befinder sig i Danmark, men Dynamicweb har kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Med Dynamicweb PIM får I en masse funktionalitet foræret "ud af boksen", og det er nemt at koble en standard webshop sammen med PIM-modulet, og komme hurtigt fra land.

Oversigt over alle PIM systemer

Der findes et væld af stand-alone PIM-systemer, og endnu flere løsninger hvor PIM er den del af produktpakken. Er du interesseret i en opdateret liste over PIM-systemer, kan vi henvise til G2, der indeholder et online katalog over erhvervssystemer.

G2's liste over PIM-systemer rummer mange flere PIM-løsninger, end hvad et enkelt konsulenthus kan supportere. Vi har derfor valgt at fokusere på tre af de PIM-systemer, som vi synes står stærkest i markedet, og har derfor dygtiggjort os i Perfion PIM, inriver og Dynamicweb. Alle løsninger har en gennemsnitsscore på over 4 ud af 5 mulige stjerner hos G2.

Valget af disse systemer hviler desuden i vores mulighed for at have en direkte dialog og sparring med leverandørene bag PIM-systemerne, der alle befinder sig geografisk tæt på vores virksomhed.

Vi er certificerede partnere ved følgende PIM-udbydere