Hvilket PIM-system er bedst?

Et relevant men svært spørgsmål, som vi i årene har hjulpet mange med at svare på. Som PIM-specialister kan vi hjælpe jer med at afdække hvilken PIM-løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker og behov.

For os er det ikke afgørende, hvad jeres nye PIM-system hedder. Den PIM-løsning der passer bedst til jeres virksomhed, skal være den, der understøtter jeres forretning, processer og arbejdsgange bedst.

Har I lyst til at se de forskellige systemer, kan vi lave et POC (Proof Of Concept), hvor vi visualiserer jeres produkter, krav og processer i forskellige PIM-systemer. Det har den store fordel, at de involverede medarbejdere kan se og teste produkter og processer i forskellige PIM-løsninger, inden at I investerer i PIM.

Vi kan levere et proof of concept på 6 arbejdsdage!

Vi giver 3 dages gratis arbejde for at få jer godt i gang.
Book en uforpligtende snak

Perfion

Perfion udvikles af den danske virksomhed Perfion ApS. Hovedkontoret er placeret i Danmark, men Perfion har også kontorer i USA, Tyskland samt Benelux.

Perfion er bygget på Microsoft-teknologi, og har siden de første versioner differentieret sig ved, at kunne vise PIM-data direkte i ERP-løsningerne "Dynamics" fra Microsoft (Dynamics AX (FO) og Dynamics NAV (BC).

Vi er Perfion Solution Partners, og har mange års erfaring med deres PIM-løsning, der af mange betegnes som en af de stærkeste løsninger til komplekse produktkataloger.

inriver

inriver er grundlagt i Malmø i 2007, men er siden blevet en global spiller på PIM-markedet med kontorer i Chicago, London, Amsterdam og Stockholm.

inrivers PIM-løsning ipmc (inriver product marketing cloud) er en 100 % cloudbaseret PIM-løsning, hvilket betyder, at det er muligt at tilgå systemet fra en standard web browser.

Som inriver Silver Partner får I en stærk medspiller, hvis I vælger at gå inriver-vejen.

Dynamicweb PIM

Dynamicweb er en dansk udvikler af platformen af samme navn, der også leveres som end-to-end PIM-løsning.

Her er PIM-features dybt integreret i platformen der også rummer CMS, webshop-modul samt en marketing-suite. Hovedkvarteret befinder sig i Danmark, men Dynamicweb har kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Med Dynamicweb PIM får I en masse funktionalitet foræret "ud af boksen", og det er nemt at koble en standard webshop sammen med PIM-modulet, og komme hurtigt fra land.

Oversigt over alle PIM systemer

Der findes et væld af stand-alone PIM-systemer, og endnu flere løsninger hvor PIM er den del af produktpakken. Er du interesseret i en opdateret liste over PIM-systemer, kan vi henvise til G2, der indeholder et online katalog over software til erhvervsbrug.

Vi har valgt at fokusere på tre af de PIM-systemer, der står stærkest i markedet. Det betyder, at vi har dygtiggjort os i Perfion PIM, inriver og Dynamicweb. Alle løsninger har en gennemsnitsscore på over 4 ud af 5 mulige stjerner hos G2.

Valget af disse systemer hviler desuden i vores mulighed for at have en direkte dialog og sparring med leverandørerne bag PIM-systemerne, der alle befinder sig geografisk tæt på vores virksomhed.

Vi er certificerede partnere ved følgende PIM-udbydere