Digitale løsninger der styrker jeres forretning og brand


En digital tilstedeværelse er en forpligtelse overfor kunderne

Hvis der er noget, som en potentiel eller tilbagevendende kunde ikke kan finde, så findes det ikke!

Det er både en god tommelfingerregel, når man indretter en butik og bygger digitale løsninger.

Som virksomhed har I derfor en forpligtelse overfor jeres besøgende, hvis I ønsker at hjælpe dem med at løse deres problemer. Det inkluderer at:

  • I er til at finde frem til
  • Jeres layout har en logik, der er til at forstå
  • Jeres produkt(er) eller services er fremstillet så brugerne forstår hvad de køber
  • Der hurtigt kan findes hjælp hvis der opstår spørgsmål
  • Alt information er opdateret
  • I fortæller de besøgende, hvis noget ikke virker som forventet
  • Alle brugere får en ensartet oplevelse på tværs af jeres digitale touchpoints (shop, sociale medier og andre kanaler).

Et webprojekt skaleres efter jeres behov

Forskellige virksomheder har forskellige prioriteringer og forskellige kanaler og derfor er behovet forskelligt. Det samme er budgettet. Hos PicoPublish hjælper vi både med at lave specialdesignede hjemmesider, som prioriterer identitet og specialiserede behov, men vi er også erfarne i at bygge videre på eksisterende løsninger eller tilrette og tilføje til skabeloner.

Derudover kan vi rådgive jer om SEO-optimeringer og konverterings-strategier sådan at jeres website performer bedst muligt i et omskifteligt online miljø.

Udfordringen

Deres nuværende setup med et gammelt CMS og uden PIM resulterede i lang time-to-market, rod i data og dårligt design på andre enheder end PC.

Furnipart ønskede at bygge et digital univers op, som matchede deres produkter. Her skulle fokus ligge på kvalitet og design.

Det var især vigtigt, at Furnipart havde nemt ved at skabe indhold og kommunikere på tværs af sprog

Løsningen: Perfion, PIMcommerce og PIMedia

Furnipart valgte at implementere Perfion til at varetage produktdata for at sikre centralisering af produktdata, reducere time-to-market for nye produkter og effektive arbejdsgange ved oversættelser.

CMS'et blev erstattet med PIMcommerce for at sikre optimalt samspil mellem Perfion og webshoppen. Her var der stor fokus på at kampagner, web-strukturer og hierarkidata skulle være nemme at vedligeholde.

Som et ekstra servicelag for deres kunder valgte Furnipart at koble PIMedia på som udstillingsvindue af deres produktdata.

Resultatet

Et nyt brandsite der med Perfion i sit bagland let kan håndtere billeder, beskrivelser og oversættelser. Især sprogversioneringen vidner om et effektivt setup, da Furnipart efter lanceringen af deres danske site hurtigt kunne følge trop med EN, DE, FR, ES og IT. Alt sammen lykkedes på kun 3 måneder.

6 sprog

Det at kunne sprogversionere deres site har hjulpet Furnipart til at styrke deres kommunikation på hovedmarkederne

B2B - shop

Etableringen af et website med produkt fremvisning har skabt et stærkt data-grundlag, hvorpå Furnipart kan etablere en B2B-shop

Frie Hænder

Med Perfion og PIMcommerce har Furnipart fået tid til at kræse for kunderne og om detaljerne.

Lad os tage en snak om jer

I er eksperter i jeres forretning og vi er specialister I digital transformation og forretningsoptimering.

Sammen kan vi finde ud af, hvad der kan skabe størst værdi for jer.

Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder med at skabe engagerende webløsninger, strukturere komplekse data og optimere arbejdsgange.

Vi vil også gerne hjælpe jer!