Brugervenlige websites, kundeportaler og andre digitale platforme bygget på komplekse data


Kunden og brugerne kommer altid i første række

Vi laver ikke "bare" hjemmesider. Vi visualiserer komplekse data med respekt for kunderejsen. Vi er den rigtige partner, hvis I ønsker personaliserede oplevelser, har komplicerede krav til fx brugerstyring eller produktfiltrering. Måske drømmer I om en online konfigurator, der giver jeres kunder de bedste forudsætninger for at tilpasse jeres produkter, inden de køber dem?

Som virksomhed får I langt mere ud af jeres investering i ERP og PIM, hvis kunden oplever at få løst de opgaver han/hun har. Det inkluderer typisk at:

  • Kunden nemt og hurtigt kan finde information om jeres produkter
  • Navigation og login er intuitivt
  • Jeres produkt(er) eller services er fremstillet, så de matcher brugerens unikke priser eller andet kundespecifikt indhold
  • Alt information opdateres automatisk så manuelle processer minimeres

Vi skalerer løsningen efter jeres behov

Forskellige virksomheder har forskellige prioriteringer og forskellige kanaler, og derfor er behov forskellige. Det samme er budgetter.

Hos PicoPublish hjælper vi både med at designe og udvikle skræddersyede hjemmesider til større B2B-virksomheder, og med at bygge videre på eksisterende platforme. Afsættet for vores indsats findes altid i rummet mellem jeres krav, teknologien og jeres kunder behov. Når vi har disse elementer på plads, kan vi bygge den rigtige løsning - uanset om vi starter forfra eller tilføjer templates, moduler og services til en eksisterende løsning.

Både under og efter udviklingen af jeres løsning har vi fokus på brugervenlighed og konverteringsoptimering, sådan at jeres website performer bedst muligt i et omskifteligt online miljø.

Udfordringen

Deres nuværende setup med et gammelt CMS og uden PIM resulterede i lang time-to-market, rod i data og dårligt design på andre enheder end PC.

Furnipart ønskede at bygge et digital univers op, som matchede deres produkter. Her skulle fokus ligge på kvalitet og design.

Det var især vigtigt, at Furnipart havde nemt ved at skabe indhold og kommunikere på tværs af sprog

Løsningen: Perfion, PIMcommerce og PIMedia

Furnipart valgte at implementere Perfion til at varetage produktdata for at sikre centralisering af produktdata, reducere time-to-market for nye produkter og effektive arbejdsgange ved oversættelser.

CMS'et blev erstattet med PIMcommerce for at sikre optimalt samspil mellem Perfion og webshoppen. Her var der stor fokus på at kampagner, web-strukturer og hierarkidata skulle være nemme at vedligeholde.

Som et ekstra servicelag for deres kunder valgte Furnipart at koble PIMedia på som udstillingsvindue af deres produktdata.

Resultatet

Et nyt brandsite der med Perfion i sit bagland let kan håndtere billeder, beskrivelser og oversættelser. Især sprogversioneringen vidner om et effektivt setup, da Furnipart efter lanceringen af deres danske site hurtigt kunne følge trop med EN, DE, FR, ES og IT. Alt sammen lykkedes på kun 3 måneder.

6 sprog

Det at kunne sprogversionere deres site har hjulpet Furnipart til at styrke deres kommunikation på hovedmarkederne

B2B - shop

Etableringen af et website med produkt fremvisning har skabt et stærkt data-grundlag, hvorpå Furnipart kan etablere en B2B-shop

Frie Hænder

Med Perfion og PIMcommerce har Furnipart fået tid til at kræse for kunderne og om detaljerne.

Lad os tage en snak om jer

I er eksperter i jeres forretning og vi er specialister I digital transformation og forretningsoptimering.

Sammen kan vi finde ud af, hvad der kan skabe størst værdi for jer.

Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder med at skabe engagerende webløsninger, strukturere komplekse data og optimere arbejdsgange.

Vi vil også gerne hjælpe jer!