Damstahl - PIM sikrer effektive arbejdsgange, mere tid til key accounts og færre datafejl


Udfordringen

Et komplekst sortiment med et hav af varianter var grobund for ineffektive arbejdsgange, manglende struktur og overblik hos Damstahl, der ønskede at få digitaliseret deres forretning yderligere.

Udfordringer som "Hvem har de seneste data?" og "Hvornår er de færdige med at oprette produkterne?" markerede sig om klassiske udfordringer i succesfulde virksomheder, der rammes af utilstrækkelig teknologisk understøttelse af de interne processer.

Damstahl manglede bl.a. en webshop der kunne aflaste sælgerne, så der var mere tid til at fokusere på key-accounts. Samtidigt var det et krav, at shoppen skulle kunne vise live priser til brugerne, så Damstahl hele tiden kunne sælge til markedspris.

Løsningen: Perfion, DataConnector, print publishing

Damstahl valgte at implementere Perfions PIM-system til at varetage produktdata for at sikre centralisering af produktdata, reducere time-to-market, effektivisere deres arbejdsgange og katalogproduktion.

Perfion fodrer i dag Damstahls CMS med både webstukturen og alle produktrelaterede data via DataConnectoren.

Dette gør, at Damstahl kan styre kategoristrukturen og hurtigt fordele produkter i de rette "kasser" på web. Fra Damstahls ERP deles lagerstatus og live-genererede priser, der bliver opdateret ifm. check-out. 

I Perfion laver Damstahl også deres kataloger, så det nu er muligt at servicere sælgere, interne medarbejdere og ikke mindst kunderne med aktuelle produktdatablade.

Derudover, så kunne Damstahl ved seneste ERP-opgradering bruge Perfion til "datavask" dette resulterede i at de i runde tal halverede budgettet hertil.

Resultatet

Med PIM som drivkraft og et moderne site er Damstahl lykkedes med at udstille deres brede sortiment, der står til måls med detm de også kommunikerer til markedet.

For både kundernes indkøbere er det nu nemt og bekvemt at finde lige præcis det, de skal bruge. Og har de brug for en specialordre, så er hjælpen kun et opkald væk. Alt sammen har været med til at sikre, at Damstahl i dag har en profitabel shop, som ikke blot genererer salg, men også frigiver tid til vigtigere opgaver.

75% hurtigere kataloger

Ved at gøre brug af Print Publishing og table designeren i Perfion har Damstahl opnået et rationale på 75% ved produktion af kataloger og prislister.

Effektiv B2B-shop

Etableringen af B2B-shoppen har givet Damstahls sælgere tid til at fokusere på key accounts, mersalg og nye kunder.

Effektive processer

Med centraliserede produktdata leder Damstahl ikke længere efter informationer i excel-ark, fællesdrev og lokalt hos de enkelte medarbejdere. Effektiviserede processer har reduceret time-to-market væsentligt.

Lad os tage en snak om jer

I er eksperter i jeres forretning og vi er specialister I digital transformation og forretningsoptimering.

Sammen kan vi finde ud af, hvad der kan skabe størst værdi for jer.

Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder med at skabe engagerende webløsninger, strukturere komplekse data og optimere arbejdsgange.

Vi vil også gerne hjælpe jer!

Vi arbejder sammen med +60 europæiske virksomheder

Flere har over 10 års jubilæum selvom vi først blev grundlagt i 2009