Vi laver stærke, digitale tilstedeværelser

81% af forbrugere laver online informationssøgning, inden de foretager et køb.

For de fleste forretninger betyder det, at konkurrencen konstant bliver større, da flere virksomheder kæmper om forbrugernes opmærksomhed via Google.

Derfor kan I have de flotteste lokaler, de mest imødekommende medarbejdere og de bedste produkter, men hvis jeres hjemmeside eller webshop ikke lever op til forbrugerens forventning, risikerer I at blive valgt fra i købssituationen.

Hos PicoPublish har vi et kompetent team, der tæller både design-, frontend-, backend- og marketing-kompetencer. Det betyder, at vi kan hjælpe jer med at realisere jeres digitale ambitioner.

Datadrevet E-commerce - for dig med mange produkter

Vi er stærke i Product Information Management-systemer, og bruger vores kompetencer på dette område, når vores kunder vil snakke webshops og e-commerce.

Har I derfor et stort varekatalog, eller har I blot varer med mange egenskaber og specifikationer, arbejder I med mange sprog, og er jeres setup bare komplekst hele vejen rundt? Så hjælper vi jer med at arbejde struktureret med data, så vedligehold, publicering, deling og opdatering af produktdata bliver så let som muligt.

Hermed kan I - uanset kompleksiteten af jeres produktdata - sælge jeres varer på enten jeres egen hostede webshop eller gennem diverse marketplaces. Der betyder også, at I får en genvej til flere forskellige nationale og internationale markeder.

Headless CMS - kan være jeres gyldne mellemvej

Det klassiske CMS-system er et velafprøvet koncept, som utrolig mange udbydere har udviklet til perfektion over de seneste årtier. Fælles for dem alle, er sammenkoblingen mellem frontend og backend – hvilket låser visse virksomheder i deres udfoldelsesmuligheder.

Derfor er konceptet headless CMS opstået hvor man så at sige afkobler hovedet fra kroppen – hvor morbidt det end lyder, så langt fra en hovedløs handling at gøre. Det gør nemlig udskiftning, skalering og customisering nemmere for de virksomheder, der føler sig låst i et klassisk CMS.

Det er ikke en løsning for alle, men vi tror, at dem der ser ideen i headless bliver rigtig vilde med konceptet.

Sådan arbejder vi

Vi gør os umage for at skabe gennemsigtighed i vores processer. Det tror vi på styrker samarbejdet og fremdriften i vores projekter.