Digitale løsninger

Vi hjælper jer med at bygge de digitale platforme, jeres kunder fortjener

Uanset om I har behov for et corporate website, en kundeportal, et skalérbart ecommerce-setup - så er vi leveringsdygtige.

Et fællestræk for de løsninger vi arbejer med, er kompleksitet. Kompleksitet i forretningsgange og processer, komplekse data og produktdata eller et komplekst systemlandskab der skal understøttes via gode API'er og integrationer. Den kompleksitet reducerer vi ved at bygge den rigtige arkitektur, og ved at anvende de rigtige teknologier til formålet. Det resulterer i brugervenlige løsninger for såvel brugere som redaktører.

Vi har et kompetent team, der tæller både design-, frontend-, backend- og marketing-kompetencer, så vi kan hjælpe jer med at realisere jeres digitale ambitioner.

Webshops og digitale kataloger

Ecommerce for jer med et stort varelager og komplekse produkter

Implementering af PIM og Product Information Management-systemer er første skridt i retning af en succesfuld ecommerce-indsats. 

Har I et stort varekatalog, eller er jeres produkter komplekse fx ved at have mange varianter? Så kan vi hjælpe jer med at bygge et komplet ecommerce setup, der både er skalérbart og brugervenligt. Vi hjælper jer med at arbejde struktureret med data, således at vedligehold, publicering, deling og opdatering af produktdata bliver så let som muligt.

Hermed kan I sælge på jeres egen hostede webshop eller gennem diverse marketplaces. Det betyder også, at I får en genvej til flere forskellige nationale og internationale markeder.

It-arkitektur

MACH og Composable Commerce

Det klassiske CMS (Content Management System) er et velafprøvet koncept, der under forskellige navne, er blevet udviklet til perfektion over de seneste årtier. Fælles for dem alle, er sammenkoblingen mellem frontenden og backenden, der reducerer de muligheder I har, for at bygge en skalerbar platform.

Derfor er MACH-principperne (Microservices, API-first, Headless og Cloud Native) efterhånden ved at være et fast samtaleemne, når der skal skiftes digital platform.

MACH-principperne (Microservice-based, API-first, Cloud-native og Headless) beskriver en række best practices til udvikling af digitale løsninger. Manifestationen af MACH-principperne er Composable Commerce-løsninger, der er kendetegnet ved at være modulære og komponentbaserede, hvilket giver en fremtidssikret og skalérbar it-arkitektur.

Succes gennem veltilrettelagte processer og metoder

Vi gør os umage for at skabe gennemsigtighed i vores processer. Vores erfaring siger, at det styrker samarbejdet og tilliden i de projekter, vi arbejder i.

Har I brug for en strategisk rådgiver?

Vi hjælper jer med at bygge de digitale løsninger, jeres kunder fortjener.
Kontakt os for en uforpligtende behovsafdækning