Schou - Effektiv og strømlinet B2B-shop med PIMcommerce


Udfordringen

Schou havde et ønske om at optimere deres processer gennem digitalisering, men også at nå ud til flere potentielle kunder. De ville gerne imødekomme deres kunders behov for at kunne handle når som helst og hvor som helst via webhandel.

Schou Company måtte sande, at en hvilken som helst webshop ikke kunne dække deres behov. Konsekvensen havde været forfejlede webshops. Dels fordi disse løsningerne ikke var gearet til deres volumen, men også integrationen op mod deres to ERP-systemer (AX og NAV). Kundespecifikke priser og sortimentsstyring blev for stor en mundfuld.

Løsningen: PIMcommerce

Schou valgte at gå med en PIMcommerce - en e-commerce løsning med sømløs integration til deres PIM-system.

Der er taget højde for kundernes individuelle priser og fragtaftaler når de logger ind og handler på schou.com.

Alle Schous produkter på deres nye webbutik vedligeholdes og styres fra Perfion. Dette har forenklet deres interne processer markant. Efter kun seks uger kunne Schou lancere deres danske webshop og med øvrige sprog lige efter.

På de første 6 måneder med vores nye webshop, har vi mere end fordoblet vores omsætning! Vi formår at lancere vores sortiment, hurtigere, bedre og med mere tid til at fokusere på marketing istedet for basale opgaver.
Sara Kjær-Lauridsen,Showroom & Marketing Manager ved Schou Company

Lad os tage en snak om jer

I er eksperter i jeres forretning og vi er specialister I digital transformation og forretningsoptimering.

Sammen kan vi finde ud af, hvad der kan skabe størst værdi for jer.

Vi hjælper hver dag en lang række virksomheder med at skabe engagerende webløsninger, strukturere komplekse data og optimere arbejdsgange.

Vi vil også gerne hjælpe jer!

Vi arbejder sammen med +80 europæiske virksomheder

- og vægter de lange relationer og partnerskaber