Data konsulent søges til vores dygtige team af specialister


Vi søger en ny kollega!

I dag er det de virksomheder, der har styr på deres data, der får succes med deres digitale initiativer. Og derfor har vi hos PicoPublish brug for endnu flere dedikerede medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med at løse præcis den opgave!

"Styr på data" kan betyde mange ting i vores verden. Og om du betegner dig selv som arkitekt, datanørd, excel-connoisseur eller bare har en rigtig god forståelse for virksomheders arbejdsgange er sådan set mindre vigtigt. Vi servicerer hele digitaliseringsprocessen fra rådgivning til strukturering og udvikling af IT-løsninger.

Vi rådgiver med andre ord virksomheder om, hvordan de får størst muligt udbytte af deres produktdata. Dertil udvikler og implementerer vi færdige løsninger der er bygget med afsæt i kundens behov og ambitioner .

Uanset om du er til Business Intelligence eller Datamodellering, har vi spændende opgaver til dig!

Uanset om du er datalog, matematiker, datavidenskaber, softwareingeniør eller på anden måde har haft data, tal, matematik og algoritmer inde på livet, kan vi tilbyde en bred palet af data-tekniske opgaver:

 • Udvikling af integrationer
 • Datavask
 • Visualisering af data
 • Datamodellering
 • Statistik og analyse
 • Business Intelligence

Product Information Management er en omfattende disciplin, der kræver både tekniske og forretningsmæssige kundskaber.

Har du et data-håndværk, og har du lyst til at arbejde et sted hvor data-drevne digitale løsninger, interessante kunder og gode kolleger er omdrejningspunktet? Så har vi en plads på holdet.

Fælles for dine arbejdsopgaver er kundens data, kundens forretning og processen mod de rigtige løsninger.

Opgaverne på vores bord varierer - her et udsnit

Som It-konsulent er der sjældent to opgaver der er helt ens. Alt efter hvilken profil du har/vil have, kan følgende opgavetyper fylde mere eller mindre i din hverdag:

 • It-arkitektur - Vores kunder vil have de rigtige løsninger. Det betyder, at vi skal være i stand til at have overblikket over vores kundernes it-portefølje, så vi kan hjælpe med at styrke deres samlede it-arkitektur
 • Integrationer - Vores kunder har komplekse løsninger og mange data. Du skal være med til at sikre, at data er tilgængelige de rigtige steder, i den rigtige kvalitet
 • Forretningsudvikling - Data er centralt for vores kunders succes. Derfor kan du udtænke og forklare vores kunder hvordan den løsning vi udvikler relaterer sig til deres forretning
 • Udvikling - Vi rådgiver ikke kun - vi bygger også løsningerne selv. Uanset om det er et PIM- eller webprojekt, kan vi hjælpe kunden med at udvikle og drifte deres løsninger
 • Drift - De fleste kunder vælger heldigvis at blive hængende, når vi har udviklet deres løsning. Det betyder, at vi får mulighed for at videreudvikle deres platform løbende.

En moderne arbejdsplads med spændende opgaver

Med base i Silkeborg nær E45, er vi placeret centralt i det midtjyske højland. I vores nye, lyse kontorlokaler arbejder vores team på 40 konsulenter hver dag for vores kunders fortsatte, digitale succes.

Som arbejdsplads stræber vi efter medbestemmelse og fleksibilitet. Desuden har vi indført overskudsdeling, så du får direkte glæde af den værdi, vi skaber hos kunderne.

Det betyder også, at vi efter bedste evne forsøger at undgå beskrivelser som "mange bolde i luften", "selvkørende" og "en magisk rejse". Vi samarbejder og koordinerer internt, så vi er stærkest, når vi skal løse vores kunders digitale udfordringer.

Vi prioriterer sund fornuft, nysgerrighed og engagement højt, og regner med, at du har lyst til at bidrage positivt til vores faglige såvel som sociale fællesskab.

Send os dit CV!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Green (CXO) på tlf. 2236 0708. Vi gør opmærksom på, at karakteren af vores projekter/kunder forudsætter, at kandidater skal kunne begå sig flydende på dansk (mundtligt og skriftligt).

Ansøg her: Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig!