PIM integreret til: Lawson M3


Nemmere og billigere asset management med integration

Har I LAWSON/INFOR M3, så kender I også til udfordringerne ved at bruge og ikke mindst investere i deres asset management funktion. Denne funktion kræver masser af dyre specialudviklinger og er derfor en tung investering. Med en integration til PIM, kan I undgå netop denne. Det er derfor, fordelagtigt at lave en integration mellem Lawson M3 ERP og PIM. Integrationen vil afføde en lang række fordele, nedenfor kan du se nogle af de mest værdiskabende:

  • En PIM Lawson M3 integration gør det muligt at håndtere alle produktinformationer ét enkelt sted, dvs. beskrivelser, billeder, videomateriale, tekniske specifikationer osv. fra et hvilket som helst PIM-System. Og de transaktionelle data i Lawson.
  • En PIM Lawson integration gør det muligt hurtig og dynamisk at producere brochurer, datablade og diverse marketingmaterialer. Og selvfølgelig er det altid med de aktuelle data.
  • En PIM Lawson integration giver mulighed for nemt at supportere webshops, websites, markedspladser og øvrige salgskanaler med produktinformationer direkte fra PIM.

Lawson M3 og PIM er en fordelagtig sammenkobling

En integration imellem Lawson M3 og PIM giver værdi i begge retninger. Den bedste løsning er at holde de to systemer så tæt på standard som muligt. Dvs., at PIM tager sig af kanaldata imens Lawson håndterer transaktionelle data. Derved kan I opnå følgende fordele:

  • Man kan holde Lawson simpelt og strømlinet. Det er kun transaktionelle data der bør være her. Alle andre data skal placeres i PIM-systemet. Derved opnår man en større standardisering.
  • Med mindst mulig specialudvikling af M3, vil omkostninger til drift af ERP formindskes. Og med intet andet end transaktionelle data i ERP, så forbedres ydevnen og stabiliteten.
  • Det er selvfølgelig også muligt at foretage opgraderinger af Lawson M3 hurtigere og mere sikkert end hidtil. Dette er en konsekvens af de minimale tilretninger.
  • Ved at lave publikationer direkte i PIM-systemet, vil man få gavn af at PIM-systemet henter data (priser, lagerstatus, varenumre, osv) direkte fra ERP i netop det øjeblik de skal bruges.
  • Kataloger, prislister, brochurer osv. kan hurtigt udarbejdes - endda med sikkerhed for at du har de seneste priser, betegnelser etc.

Vil I høre mere om Lawson M3?

Kontakt os