PIM-integration til SAP ERP


Strømlin driften med en integration mellem SAP og PIM

SAP bryster sig med at være førende inden for en lang række kategorier, men håndtering af produktdata (billeder, videoer, lange tekster, certificeringer, osv.) er IKKE en af dem. Og her bliver værdien af en inegration mellem SAP ERP et PIM-system tydelig.

En integration vil resultere i en lang række fordele:

  • En PIM/SAP-integration lader jer håndtere alle produktinformationer ét enkelt sted (dvs. beskrivelser, billeder, videomateriale, tekniske specifikationer osv), og med data fra et hvilket som helst PIM-System
  • En PIM/SAP-integration åbner op for muligheden for hurtigt og dynamisk at lave brochurer, datablade og andre marketingmaterialer - selvfølgelig altid med aktuelt data
  • En PIM/SAP-integration giver også mulighed for nemt at holde e-handelssider, websites, markedspladser og øvrige salgskanaler supporteret med produktinformationer direkte fra PIM-systemet.

Skab unikke fordele med en PIM/SAP-integration

En integration imellem SAP ERP og PIM giver fordele i begge systemer. I vores øjne er det "best practice", at holde de to systemer så tæt på standard som muligt. Dvs. at PIM håndterer kanaldata, imens SAP håndterer transaktionelle data.

Det giver følgende fordele:

  • SAP holdes simpelt og strømlinet, og håndterer kun transaktionelle data. Alle andre data befinder sig i PIM-systemet
  • PIM betyder færre tilpasninger af SAP. Dermed vil omkostninger til drift af ERP gøres mindre.
  • Opgraderinger af både SAP og PIM er mindre omkostningstungt, da systemerne holdes så tæt på standard som muligt
  • Ved at lave publikationer direkte i sin PIM-løsning, så kan man udnytte at data (priser, lagerstatus, varenumre, osv) hentes live fra SAP
  • Lav nemt og hurtigt prislister, kataloger, brochurer, produktark osv. - endda med garanti for at du har de seneste priser, betegnelser etc.

Vil I høre mere om SAP?

Der er mange fordele og gevinster ved at lave en god integration mellem en PIM-løsning og et ERP-system som SAP. Hvis du vil høre flere gode cases, er du velkommen til at kontakte os, og få gode råd med på vejen.
Kontakt os