PIM integreret til: Visma ERP


Få nemmere håndtering af kanaldata i Visma

Mulighederne i Visma er uendelige, og det mange falder for er, at det er muligt at slippe for fremtidige konsulenttimer, da en veluddannet superbruger kan specialudvikle i Visma. Derudover tilbyder ERP- systemet et hav af mulige add-ons og funktioner der gør livet nemmere. Men ud af den lange liste er der ikke meget der går på at håndtere kanaldata (billeder, lange produktbeskrivelser, videoer, seo-tekster osv.). Det er her en stærk PIM integration kommer i spil. Integration vil afføde en række fordele, nedenfor kan du se nogle af de mest eftertragtede:

  • En PIM Visma integration gør det muligt at håndtere alle produktinformationer ét enkelt sted, dvs. beskrivelser, billeder, videomateriale, tekniske specifikationer osv. fra et hvilket som helst PIM-System. Og de transaktionelle data i Visma.
  • En PIM Visma integration gør det muligt hurtig og dynamisk at producere brochurer, datablade og diverse marketingmaterialer. Og selvfølgelig er det altid med de aktuelle data.
  • En PIM Visma integration giver mulighed for nemt at supportere webshops, websites, markedspladser og øvrige salgskanaler med produktinformationer direkte fra PIM.

Visma og PIM skaber synergi i virksomheden

En integration imellem Visma og PIM giver værdi i begge verdener. Den bedste løsning er at holde de to systemer så tæt på standard som muligt. Dvs., at PIM tager sig af kanaldata imens Visma håndterer transaktionelle data. Derved kan I opnå følgende fordele:

  • Man kan holde Visma simpelt og strømlinet. Det er kun transaktionelle data der bør være her. Alle andre data skal placeres i PIM-systemet. Derved opnår man en større standardisering.
  • Med mindst mulig specialudvikling af Visma, vil omkostninger til drift af ERP formindskes. Og med intet andet end transaktionelle data i ERP, så forbedres ydevnen og stabiliteten.
  • Det er selvfølgelig også muligt at foretage opgraderinger af Visma hurtigere og mere sikkert end hidtil. Dette er en konsekvens af de minimale tilretninger.
  • Ved at lave publikationer direkte i PIM-systemet, vil man få gavn af at PIM-systemet henter data (priser, lagerstatus, varenumre, osv) direkte fra ERP i netop det øjeblik de skal bruges.
  • Kataloger, prislister, brochurer osv. kan hurtigt udarbejdes - endda med sikkerhed for at du har de seneste priser, betegnelser etc.

Vil I høre mere om Visma?

Kontakt os