Spar tid med automatisk kvalitetssikring af billeder

Det er vigtigt at sikre, at billeder overholder jeres kvalitetsstandard - uanset om de kommer fra fotograf, bureau, leverandører eller lignende.

Med vores Image Validator-modul får du mulighed for at automatisere dit arbejdsflow med kvalitetssikring af billeder. Image Validator gør det nemt at opsætte betingelser for, hvornår et billeder har den ønskede kvalitet.

Hermed sikrer I jer, at jeres billeder altid præsenterer jeres brand på bedst mulige vis. Skal I eksempelvis bruge billeder til jeres webshop, skal de kvalitetssikres på opløsning, farvespektrum, filformat, fritlægningskurver osv., så jeres kunder får en sammenhængende og professionel oplevelse.

Image Validator kvalitetssikrer, sorterer og fordeler automatisk billeder uploadet til jeres fildrev

Image Validator gør flowet af medier fra alle interne og eksterne kilder simpelt. Fotografer, leverandører osv. uploader ganske enkelt deres billeder i et online fildrev, som I stiller til rådighed. 

Herefter foretager Image Validator automatisk et audit af de uploadede medier, og sikrer, at materialet lever op til jeres krav. Processen kunne fx se således ud:

  • En leverandør uploader en række billeder til et fælles online fildrev
  • Image Validator tester alle billederne op mod kriterier (disse kriterier kan grupperes, og flere grupper kan testes sideløbende)
  • Efter kontrollen placeres billederne hhv. i en “IMG OK”-folder og en "IMG NOT OK"-folder, alt efter om de levede op til jeres krav eller ej
  • Billeder læses automatisk ind i jeres PIM-system (Perfioninriver eller DynamicWEB PIM), og er klar til anvendelse på tværs af kanaler.

Med andre ord bliver håndtering af billeder nemt, enkelt og tidsbesparende.

Vil I høre mere om Image Validator?

Book en snak