Ny platform eller nyt PIM-system? Få kortlagt værdien af jeres investering med et Proof of Concept


Få et Proof of Concept på jeres næste it-investering

Vores Proof of Concept (POC) er en mini-implementering af et PIM-system eller en ny digital løsning i jeres virksomhed. Uanset om I overvejer at investere i et PIM-system, at udvikle en ny kundeportal eller at bygge en ny ecommerce-løsning i B2B-regi, kan vi tilbyde et Proof of Concept.

Med en POC får I muligheden for at visualisere udbyttet af jeres investering, ved at bygge en demo af jeres nye løsning.

Vores POC kan fx bruges til at visualisere udbyttet af jeres PIM-investering og til at bygge den gode business case omkring det endelige projekt.

Sådan laver vi sammen et Proof of Concept

Når vi laver Proof of Concepts, følger vi en fast model for forløbet. Det hjælper dig med at holde overblikket, og med at strukturere en business case baseret på POC'en.

Et Proof of Concept består af tre faser:

  1. Foranalyse - Vi kortlægger "as-is" og "to-be"
  2. Konfiguration - Vi udvælger og bygger et udsnit af den nye løsning
  3. Demo og afrapportering - Vi tester løsningen og evaluerer forløbet

Denne model har med succes hjulpet os med at identificere og afprøve helt nye koncepter indenfor PIM og webudvikling på rekordtid.

Vi leverer Proof of Concepts fra 50.000 DKK

Få trykprøvet jeres næste PIM- eller webinvestering med et Proof of Concept.
Hør mere om et Proof of Concept

Få kvalificeret jeres business case og eliminér risici

Alle virksomheder er forskellige, og derfor har vi ikke en standard-skabelon for jeres business case. Med POC'en får vi sammen mulighed for at visualisere og demonstrere forskellige centrale features af jeres nye løsning, så prioritering og sortering bliver lettere.

Typisk får vores kunder følgende udbytte med en POC:

  • Skærpet kravspecifikation
  • Afklaring ift. systemvalg
  • Demo af ønskede gevinster
  • Forhåndsindtryk af omkostninger
  • Mulighed for at kvalificere risici
  • Kvalificering af tidshorisont og processer

Jeres udbytte af POC'en

POC'en er skræddersyet til jeres behov. Det giver jer mulighed for at få testet de mest forretningskritiske features, og for at lave de afklaringer, I har behov for.

En anden afledt effekt af den tekniske demo, er muligheden for at trykprøve eksisterende og nye processer, integrationer og synergien mellem jeres organisation og teknologien. Særligt PIM-løsninger implementeres ofte med løftet om mere effektive processer - et løfte som et Proof of Concept på PIM kan demonstrere.

POC'en er med andre ord hyper-lokal, og er bygget med henblik på lige netop jeres virksomhed og de use-cases, som I arbejder med.

 

Vil I høre mere om et Proof of Concept?

Går I med overvejelser om at investere i PIM, en ny digital platform eller ecommerce, kan vi hjælpe med at lave et Proof of Concept. 

Et Proof of Concept koster fra 50.000 DKK, og skræddersyes jeres konkrete behov.

Få en fast pris, en fast tidshorisont og et stærkt afsæt for jeres kommende projekt. Udfyld formularen, og lad os hjælpe jer trygt videre.

Vi arbejder sammen med +60 europæiske virksomheder

- og flere af disse har 10-års jubilæum, selvom vi først er grundlagt i 2009