Få en fleksibel base til jeres indhold med Umbraco CMS


Umbraco er sikkert, lynhurtigt og fleksibelt

Umbraco er et open source CMS, der er udviklet og vedligeholdt i Danmark.

Umbraco har eksisteret i mere end 15 år, og er derfor et modent og veludviklet CMS, der tilbyder en række features, der gør det nemt at bygge lynhurtige og brugervenlige løsninger.

Med et Umbraco CMS får du mindre funktionalitet foræret "out of the box" sammenlignet med andre CMS'er. Til gengæld får I et CMS, der er nemt at tilpasse, nemt at bygge ovenpå og som tilbyder en god base for et Headless CMS-setup. 

Fleksibilitet og skalérbarhed - og meget, meget mere

Fleksibilitet, sikkerhed og skalérbarhed er tre af de væsentligste parametre vi evaluerer et CMS på baggrund af.

Fleksibilitet fortæller os hvor nemt det er at bygge videre på systemet, og hvor godt systemet er til at arbejde sammen med andre teknologier.

Skalérbarhed er et afledt resultat af systemets fleksibilitet. Umbraco CMS kan nemt gøres Headless, hvilket betyder at integrationer og API'er et tænkt helt ind i hjertet af platformen. Det betyder at jeres Umbraco løsning altid kan skalere med jeres behov.

Umbraco er desuden et sikkert CMS der løbende udsættes for kontroller af tredjeparter, således at jeres data er sikre.

Et strømlinet interface til glæde for jeres redaktører

Umbraco er vellidt for sit flotte, strømlinede interface, der nemt kan tilpasses jeres redaktørers behov. 

Bygger I et Headless CMS med Umbraco i centrum, hjælper vi jer med at udvikle og designe de moduler, som jeres redaktører skal bruge for hurtigt og effektivt at kunne administrere jeres indhold.

Umbraco er som CMS enormt tilpasningsvenligt, og snakker godt sammen med mange andre platforme. I er derfor aldrig begrænsede i jeres muligheder for at lave stærke integrationer til jeres andre systemer.

Vil du have et Headless CMS?

Eller er du bare interesseret i Umbraco? Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe!
Book en snak