PicoPublish = PicoPeople: Vores værdier og kultur


Faglighed, ansvarlighed og menneskelighed

Vi er et traditionelt konsulenthus på mange områder – og så alligevel slet ikke. For selvom du skal registrere din tid, nogle gange skifte retning midt i en opgave, og der er dage, hvor alle skal løbe lidt stærkt, så har vi en ambition om, at alle i PicoPublish skal kunne gå glade til og fra arbejde hver dag.

Vores ambition om at være de dygtigste, betyder også, at du får tid til, at du kan arbejde på din faglighed. Vores eneste system er tillid. Når du bliver ansat, har vi fuld tillid til, at du har en interesse i, at pleje din egen faglighed - selvfølgelig understøttet af dine kolleger og ledelse, i det omfang du måtte ønske.

Vi anerkender, at mennesker er forskellige, og derfor finder vi sammen med dig ud af, hvordan den del af dit liv der hedder "arbejdsliv" skal se ud, så hele dit liv hænger sammen.

Fleksibilitet til være et helt menneske

Vi er en virksomhed, der prioriterer, at vores medarbejdere har mulighed for at strukturere deres arbejde efter deres liv og ikke omvendt.

Derfor tilbyder vi også frihed til at planlægge, hvor og hvornår du arbejder. Det forudsætter, at vi kommunikerer og forventningsafstemmer med hinanden og med vores kunder, så at et samarbejde med PicoPublish er garanti for transparens og pålidelighed.

"Da mit privatliv pludselig krævede lidt mere af mig gik jeg ned i tid i en måned for at få enderne til at nå sammen. Det gjorde forskellen for at jeg ikke følte mig utilstrækkelig både på arbejde og hjemmefronten"

Anders Bach Kristensen, Digital Designer

Fysisk og psykisk velvære, og fokus på den enkeltes sundhed

Vi sætter med jævne mellemrum fokus på både den psykiske og fysiske sundhed. Udover at have en aktiv AMR-repræsentant, der altid lytter til vores individuelle og kollektive behov, så sætter vi i løbet af året tid af  til at gøre en ekstra indsats, for at skabe gode vaner.

I hele maj måned deltager vi i "Vi cykler til arbejde"-konkurrencen, og én uge om året holder vi "Sundhedsugen", hvor vi spiser sundere, får et professionelt helbredstjek og arrangerer fysiske udfoldelser efter fyraften.

Ergonomi og regnekraft - man skal aldrig gå ned på udstyret!

Ergonomi og ydeevne skal gå hånd i hånd, så du har de nødvendige forudsætninger for at løse dine opgaver. Vi sørger for at matche dine behov med det udstyr, som gør dig i stand til at arbejde koncentreret med dine opgaver. 

Det virker omsonst for os at opliste, men ikke alle er vant til: hæve-/sænkebord, en ordentlig kontorstol, høretelefoner efter eget valg, laptops (PC/MAC), dockingstationer (der virker!) og de skærme, du har brug for, for at udføre dit arbejde ordentligt.

Vi bruger mange timer på vores kontorpladser, og som arbejdsplads har vi et ansvar for, at du ikke får fysiske skavanker pga. dårligt udstyr.

Varieret frokost og altid frisk frugt

Udover en varieret frokostordning, er der altid frisk frugt i køkkenet og valgfri kaffe i vores velassorterede espressomaskiner.

Vi har ingen "nul-sukker"-politik, og håndhæver ingen yderligere restriktioner på hverken vådt eller tørt. Dog forsøger vi at understøtte de sunde vaner, og stiller derfor altid frisk frugt og friskskrællede gulerødder klar til de snacksultne.

Er du allergiker, sørger vi for, at vores frokostordning leverer et velsmagende alternativ til dig.

Hver fredag serverer vi rundstykker til fælles morgensamling, når vi gennemgår ugens succeser, deler viden og opsummerer ugens gang på fredagsmødet i vores kantine.

En aktiv personaleforening

Hos PicoPublish er vi heldige med ikke kun at have medarbejdere, som er engagerede i deres kunder og arbejdsområder, men faktisk også i hinanden.

Det kommer blandt andet til udtryk gennem vores aktive personaleforening, der sørger for både at markere fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage, men også går forrest som arrangør af aktiviteter udenfor arbejdstiden.

Der er ingen mødepligt, men med det brede udvalg er der rig mulighed for at få nye indtryk. Vi har blandt andet været på svampetur, bygget lego på tid, været i skytteklub, stået på stand up paddle board, været i escape room, været på fisketure, til vinsmagning og meget mere.

Faglige arrangementer og hackathons

Én ting er at have det sjovt og slappe af sammen. Et andet vigtig aspekt af vores virke er, at lære sammen og ikke mindst af hinanden.

Med jævne mellemrum afholder vi faglige arrangementer, hvor det er muligt at blive klogere på sig selv eller hinanden. Vi inviterer jævnligt udefrakommende facilitatorer ind til undervisning, foredrag og lign., når vi falder over spændende personer og fagligheder.

Vi har bl.a. arbejdet med team-opgaver og team-mentalitet, lavet personlighedsprofiler, holdt hackathons (med sodavand og pizza!), og som kollega i PicoPublish er dine ideer meget velkomne.

Hvad er hverdag uden fest

Pico Parties

Med et stort fokus på work/life balance forventer vi ikke, at vores kollegaer sidder på kontoret til langt ud på natten. Meeeen der er undtagelser, når vi flere gange om året inviterer til sommerfester, julefrokost og fredagsbarer. 

Vi er en harmonisk arbejdsplads, hvor alle snakker godt med alle, og det giver naturligvis anledning til at samles til fejring, når muligheden byder sig. Baren er altid fri, og vi værdsætter at samle alle medarbejdere til disse arrangementer. Vores sociale arrangementer giver ofte anledning til, at vi kan snakke om ting der ikke er arbejde, og lære hinanden bedre at kende som hele mennesker.

Pico pakken indeholder også...

  • God pensionsordning

  • Sundhedsforsikring med god dækning

  • 1-1 samtaler med din nærmeste leder hver måned

  • 6. ferieuge

  • Overskudsdeling

  • Gode muligheder for medbestemmelse

Se vores ledige stillinger

Vi er et traditionelt konsulenthus på mange områder – og så alligevel slet ikke. For selvom du skal registrere din tid, nogle gange skifte retning midt i en opgave, og der er dage, hvor alle skal løbe lidt stærkt, så har vi en ambition om, at alle i PicoPublish skal kunne gå glade til og fra arbejde hver dag.