Ledige stillinger hos PicoPublish

Vi leder altid efter kompetente kollegaer, så passer du ikke ind i en af stillinger, er du velkommen til at søge uopfordret.

Værdier hos PicoPublish

Bliv en del af et dedikeret team

Vi arbejder teamorienteret og altid loyalt overfor både kollegaer og kunder. Vi sætter en dyd i at have gode relationer til vores kunder, og søger altid at skabe en fælles forståelse og mål i vores samarbejder. Hos PicoPublish er der plads til alle uanset alder, køn, etnicitet og hvad der ellers kan gøre os mennesker unikke. Vi forventer blot at du er dygtig, dedikeret og positiv løsningsorienteret.

Kulturen i PicoPublish

Et team af specialister

Hvis du bliver ansat hos PicoPublish, ved vi allerede, at du er god til det, du laver. Og at du får virkelig dygtige kollegaer. Vi er alle stolte nørder, der gerne går en ekstra mil for at aflevere kvalitet hver gang.

 

Hos PicoPublish er det vigtigt at vores medarbejdere er eksperter i deres felt, og derfor opmuntrer og understøtter vi at du, som medarbejder, har mulighed for at søge ny viden og færdigheder igennem hele din ansættelse.

Dine medarbejderfordele hos PicoPublish

Udover løn efter kvalifikationer tilbyder vi:

 • Fordelagtig pensionsordning

  Vi ligger over gennemsnittet på den virksomhedsbetalte andel af pensionsindbetalingen.
 • Frokostordning

  Vi stiller en sund og varieret frokost til rådighed hver dag. Derudover er der altid adgang til frisk frugt, kaffe, te og (ofte) kage.
 • Aktiv personaleforening

  Vi understøtter de gode ideer, som vores medarbejdere får og sørger for at vi lære hinanden at kende udenfor arbejdstid. Kanotur, escape room, sommerfest, julefrokost, disc golf, fiskeri kan nævnes som eksempler.
 • Ture ud af huset

  Vi fejrer gerne ekstraordinære resultater med tur uden for de vante rammer hvor vi både prioriterer socialt samvær og sammen udvikler strategien for PicoPublish. Vi har blandt andet besøgt Barcelona og Alperne.
 • Personlig mentor i opstarten

  Det er aldrig nemt at starte et nyt sted - meget er anderledes end hvor man kom fra. Hver ny medarbejder får sin egen personlige mentor, som hjælper med at falde til og lære de nye rutiner at kende.
 • Månedlig 1-1 møder med din nærmeste leder

  Med vores flade organisationsstruktur finder vi det passende, at holde fingeren på pulsen hos vores kollegaer og derfor tager vi månedligt en samtale om din trivsel.
 • Fleksibilitet når dit privatliv kræver det

  Vi har forståelse for, at det man yder på arbejdspladsen er meget afhængig af hvordan privatlivet arter sig. Derfor kan vi som regel altid finde en ordning, som tilgodeser de ændringer, som møder dig i livet.