Vi er et it-konsulenthus med speciale i digital strategi, product information management og e-commerce


Product Information Management

Vi har gennem mere end 10 år hjulpet større virksomheder med at komme i gang og i mål med PIM-projekter. Med en meget analytisk tilgang til projektet sørger vi for at I får det helt rette system, med de rette funktioner og med uddannede superbrugere efterfølgende.

Vi kan hjælpe jer med alt fra et gennemgribende PIM-projekt til sparring omkring jeres nuværende produktdata og database-struktur.

Digitale platforme og it-arkitektur

Vi er specialister i udvikling brugervenlige digitale platforme og integrationer. Sammen med vores kunder udvikler og implementerer websites og e-commerce strategier, som svar på de digitale udfordringer forretningen måtte stå over for.

I takt med at jeres kunder i stigende grad forventer brugervenlige digitale løsninger på deres forretningsmæssige problemer, er en gennemtænkt strategi for digitalisering af jeres virksomhed en nødvendighed.

Med afsæt i jeres strategi bliver det muligt at tage stilling til hvilke konkrete løsninger, teknologier og services, der kan imødekomme de behov, jeres kunder har.

Få adgang til erfarne specialister

Hos PicoPublish har vi ansat en række erfarne specialister indenfor data, PIM, microservices, integrationer, design, webudvikling og UX. Vi skaber værdi, der kan måles på både den korte og lange bane, og vi fører jer trygt igennem processen - fra opstart, over implementering til idriftsættelse og efterfølgende support.

Vi har implementeret over 70 digitale løsninger - både indenfor PIM og Web. Det betyder, at vi kan rådgive jer både ift. platformsvalg, arkitektur, værdiskabelse og hvordan I vækster jeres forretning digitalt.

Få et fast team tilknyttet jeres projekt, og som kender jeres forretning og løsning

I får altid et fast team tilknyttet, der kender jeres forretning, jeres løsning og de organisatoriske rammer løsningen skal passes ind i. Så sikrer vi os, at projektet også kan skabe værdi, når vi har sluppet taget.

Vi varetager gerne hele jeres digitale løsning fra integration til ERP, implementation af PIM og website til drift og videreudvikling. Men vi har samtidig stor erfaring med at overtage dele af en løsning eller samarbejde med andre leverandører gennem professionel og gennemtestet model.

Lad os tage en snak om jer

Empati, flid og erfaring. Det er de principper, vi bygger vores rådgivning på.

Vi har mødt mange forskellige virksomheder og mange forskellige problemstillinger igennem tiden, og derfor ved vi også, at den gode løsning skal findes med afsæt i jeres behov.