PIMedia: Samler DAM og PIM i den ultimative billedbank


En billedbank med 100% styr på data

Bruger I mange ressourcer på at pakke og distribuere produktinformation til jeres forhandlere? Forestil jer så, at jeres forhandlere selv kan vælge og eksportere de medier de har behov for, direkte fra et brugervenligt interface. Så får du PIMedia - en billedebank med 100% styr på data.

Med PIMedia er jeres mediemateriale (billeder, videoer, tekster, osv) altid let tilgængelig for kunder, forhandlere, presse og ikke mindst jeres egne medarbejdere.

PIMedia er en fuld DAM-løsning, som kan integreres med virksomhedens PIM-system. PIMedia gør det muligt at opdatere alle jeres billededata automatisk, gennem en integration til virksomhedens ERP-system.

Hvad gør PIMedia til den ultimative billedebank & DAM løsning?

En traditionel billedbank er ofte udviklet som et stand-alone system, med egne interne logikker og funktioner.

PIMedia er derimod udviklet med integration som sin primære egenskab, hvilket betyder, at integration til ERP-systemer er tænkt ind i PIMedias kerne. Dette står i modsætning til de fleste traditionelle billeddatabaser/DAM, der ofte kommer til kort, når man vil lave integrationer og genbruge data. Med PIMedia får I en løsning, der kan:

  • Integreres med ERP-systemer, PIM-systemer, InDesign og meget mere
  • Importere og placere billeder/assets automatisk
  • Autogenerere DAM-hierarkier på flere sprog samtidigt
  • Sammenkoble assets/billeder med masterdata automatisk
  • Konvertere billeder til forskellige størrelser, DPI og filetyper, der kan downloades med et enkelt klik
  • Levere data-feeds til billeder/assets i forbindelse med download
  • Forbindes med billedvalideringssystemet Image Validator
  • Understøtte avanceret bruger- og rettighedsstyring, så I kan bestemme hvilke brugere (interne som eksterne) der skal have adgang til hvilke filer/hierarkier
  • Understøtte "Dynamisk Search” så brugerne selv kan definere hvilke søgefiltre, der skal være i løsningen.
PIMedia understøtter ILVA´s digitale vækststrategi

Med PIMedia har ILVA fået et bedre overblik over deres produktbilleder, der bruges på tværs af hele organisationen. Det giver kortere arbejdsgange, færre fejl og et brand der opleves ens på tværs af kanaler.

Hør mere om PIMedia

Har du behov for at udstille dine medier til forskellige interne og eksterne interessenter, kan PIMedia være et stærkt kort at have på hånden.
Kontakt os